Micsoda? Zac Efron szőkére festette a haját!

A rajongókat nem lehet átverni, azonnal kiszúrták a változást.

Micsoda? Zac Efron szőkére festette a haját!

Hollywood jelenleg ügyeletes szépfiúja, Zac Efron egészen véletlenül árulta el, hogy az újév alkalmából szőkére festette a haját. Kiposztolt ugyanis egy fotót az Instagramra, amin éppen falat mászik, de a fanok egészen másra figyeltek fel. A fekete sapkája alól ugyanis platinaszőke tincsek kandikáltak ki.

View this post on Instagram

No Free Solo

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

A színész alaphajszíne amúgy sötét barna és eddig mindig csak filmszerepek kedvéért változtatott rajta. A 2016-ban forgatott Baywatch idején például hagyta, hogy szőke melírokat fessenek bele, ezt utána egy darabig még büszkén viselte. Zac 2018-ban is változtatott a külsején, akkor azzal lepte meg a rajongókat, hogy szakállat növesztett.

A sztár egyelőre nem válaszol a rajongóinak, pedig sokan megkérdezték, miért döntött a szőke haj mellett. Talán még nem mondhatja el, milyen új szerepet kapott?

Ami viszont biztos, hogy Efron eddigi legkeményebb és legkomolyabb filmje idén fog a mozikba kerülni. Az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile Ted Bundy sorozatgyilkosról szól, akit ő alakít.

Még több

Sztárhírek