Nem szerelemből házasodott Miley Cyrus?

A hírek szerint egy nem túl romantikus ok áll az énekesnő esküvője mögött…

Nem szerelemből házasodott Miley Cyrus?

Karácsonykor bombaként robbant a hír, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth közel tíz évvel megismerkedésük után összeházasodtak. A celebpár kapcsolata egyébként elég kalandosan alakult, hiszen 2011-ben már megvolt az eljegyzés, de az esküvőből nem lett semmi, mert nem sokkal később szakítottak. Tudod, Miley ekkor ment át totál lázadóba, és sokáig csak a botrányos viselkedéséről lehetett hallani.

Szerencsére 2016-ban adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak, Miley pedig újra elkezdte hordani jegygyűrűjét. Így persze azonnal beindultak a pletykák, hogy mikor házasodnak már végre össze. Sőt, tavaly már mindenki azt találgatta, miért halogatják még mindig a dolgot. Ezért is volt hatalmas meglepetés a titkos karácsonyi esküvő, amiről Miley és Liam később megosztott pár gyönyörű fotót az Instáján, amitől az egész világ olvadozott. Te is odavoltál ezért a happy endért, ugye?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, Dec 26., 2018, időpont: 12:44 (PST időzóna szerint)

De hiába a szuperromantikus képek, meg a tény, hogy már mindenki az első Cyrus-Hemsworth baba érkezését várja, a Star magazin forrása szerint kamu az egész love story, ugyanis a pár nem szerelemből házasodott össze, sokkal inkább anyagi okokból.

„Miután leégett a házuk, a könyvelők azt mondták nekik, hatalmas összegeket kell fizetniük, ha nem házaspárként vesznek közös ingatlant. Ellenben óriási kedvezményeket kapnak a vásárlásból és a felújításokból – ahogy az adókból is, ha összeházasodnak.” A bennfentes azt állítja, Mrs. Hemsworth emiatt dobta be az esküvő ötletét Liamnek, szóval nagyon gyorsan történtek a dolgok, mindössze pár hét alatt.

A téma persze más lapok figyelmét is felkeltette, a People szerint viszont fake ez az egész elmélet, mivel Miley-ék régóta tervezték az esküvőt, amit malibui otthonukban akartak megtartani a családjuk körében az ünnepek alatt, de mivel az leégett a tűzvészben, beköltöztek az énekesnő tennessee-i házába, ahol végül kimondták a boldogító igent egymásnak.

Ezek szerint a dolognak semmi köze nincs az adókedvezményekhez, és már csak azért sem, mert a tragédia után rengeteg pénzt adományoztak a The Malibu Foundationnek, hogy régi lakóközösségük újraépülhessen.
Szóval ezek után mi nem tartjuk valószínűleg, hogy Miley és Liam az adózás miatt parázna, hiszen ezerrel azért küzdenek, hogy mindenki talpra állhasson a brutális tűzvészből. Te mit gondolsz?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek