Hatalmas tetkót varratott magára Ariana Grande

Hihetetlen, hogy miből merített ihletet a legújabb tetoválásához!

Hatalmas tetkót varratott magára Ariana Grande

Ariana Grande eddig is előszeretettel mutogatta a legújabb tetkószerzeményeit a rajongóknak – emlékszel, amikor a nagyijával közösen varratott egyet? –, és most ismét Instagramot ragadott, hogy beszámoljon az új tetoválásáról! Az viszont, hogy milyen mintát csináltatott, egészen megdöbbentő!

Egy pár napja az egyik fan megkérdezte Aritól Twitteren, hogy mivel játszik a legszívesebben a Nintendo Switchén. Az énekesnő pedig szokásához híven megmondta a frankót.

„Őszintén. Tegnap szabadnapom volt, ezért 15 órán át játszottam a Pokémon Let’s go Eevee-vel. Tök őszintén.”

Ez mint kiderült, egy nagyon fontos információ a tetkósztoriban! Ari nyilvánvalóan imádja a legcukibb Pokémont valaha. Eevee ugyebár az édes rókaszerű kis figura, ami nyolc különbözőféle Pokémonná tud fejlődni. Úgyhogy tutira nem véletlenül válaszolt pont erre a kérdésre Twitteren, hiszen nem sokkal ezután megvillantotta legújabb tetkóját, ami Eeveet ábrázolja! A cuki mintát úgy tűnik, a felkarjára varratta, a képhez pedig hozzáfűzte, hogy „olyan rég akartam már egy ilyet”! A fotó mellé betaggelte a művészt is, aki a tetoválást csinálta, és megköszönte neki.

Még több

Sztárhírek