Hihetetlen, milyen régi videó került elő Tom Hardyról!

A videóban ráadásul még Benedict Cumberbatch is felbukkan!

Hihetetlen, milyen régi videó került elő Tom Hardyról!

Elképesztően régi videó került elő Tom Hardyról és Benedict Cumberbatchről! A két kedvenc britedről a Popsugar találta meg ezt az évtizedes felvételt, amit semmiképpen sem hagyhatsz ki. A vidi 2007-ből került elő, bőven azelőtt, hogy Tom és Benedict híressé váltak volna. Így mindenféle betanult médiaszereplés helyett egy száz százalékig természetes, vicces interjút adtak egy londoni pub hátsó kertjében. Ekkor még csak  nem is egy mozifilmet, hanem egy rögtön a tévére kerülő sztorit, a Stuart: Visszapörgetett életet promótáltak.

A felvétel elején először csak Tomot látjuk, akiről most bebizonyosodott, hogy egész életében jó pasi volt. Aztán csatlakozik hozzá a pre-Sherlock Benedict, aki tipikus angol értelmiségiként próbálja elmagyarázni, hogy végül is miről szól a filmjük. Látszik, hogy már akkor jó barátok lettek, megállás nélkül röhögnek és szekálják egymást. A barátságukat ezután nyilván mélyítette, hogy négy évre rá a Suszter, szabó, baka, kémen is együtt dolgoztak. Tudtad, hogy azt a filmet Magyarországon forgatták? Most jó lenne visszamenni az időben és levadászni őket egy-egy szelfiért, nem?

Azóta viszont sajnos nem szerepeltek közös filmben. Viszont szerintünk helyetted is beszélünk, amikor azt mondjuk, hogy követeljük a kövi Tom-Benedict mozit! De addig is amíg ez bekövetkezik, csekkold a videót:

Még több

Sztárhírek