Kim Kardashian elismerte, hogy ismét gyereket várnak

Nagy bejelentést tett egy tévéműsorban.

Kim Kardashian elismerte, hogy ismét gyereket várnak

Bár Kim Kardashian és Kanye West mindig nagy családról álmodott, a sztár második terhessége után úgy tűnt, nem vállalhatnak több gyereket. Az orvosok ugyanis arra figyelmeztették Kimet, hogy egy harmadik várandósság akár az életébe is kerülhet egy ritka betegség miatt.

A sztárpár viszont mindig is nagy családról álmodozott, ezért béranya segítségét kérték. Egy évvel ezelőtt így született meg második kislányuk, Chicago. Nemrég pedig bombaként robbant a hír, úton van a negyedik gyerekük is, amit csak most, két héttel később erősítettek meg. A 38 éves Kim egy tévéműsorban árulta el, a béranya már a terhessége második felében jár, és egy kisfiút várnak.

„Az az igazság, hogy sikerült becsípnem a karácsonyi bulinkon és akkor elmondtam pár embernek, így tudódott ki a dolog. Nem tudom már pontosan, hogy kiknek meséltem, nem emlékszem, nem szoktam ennyit enni!” – mondta el őszintén a sztár.

Kany és Kim legidősebb gyereke, North egyébként júniusban lesz 6 éves, kisfiuk, Saint 4 lesz, a kis Chicago pedig 1 éves.

Még több

Sztárhírek