Selena Gomez visszatért az Instagramra

Az énekesnő négy hónapnyi hallgatásnak vetett véget egy nagyon érzelmes poszttal.

Selena Gomez visszatért az Instagramra

Selena Gomez tavaly szeptemberben posztolt bármit is utoljára – épp, mielőtt bevonult egy pszichiátriára. Sel akkor egy gyönyörű képet tett ki magáról Instára, amin igazán boldognak tűnt. Most már persze tudjuk, hogy ez nem volt teljesen így.

Akkor ezt üzente a rajongóinak:

„Update: közösségi média-szünetet tartok. Megint. Akármennyire is hálás vagyok a hangért, amit a közösségi média tud adni mindannyiunknak, ugyanolyan hálás vagyok azért is, hogy lehetőségem van hátralépni egyet és a jelenben élni. Egy kis kedvesség és bátorítás kell most nekem! Ne feledjétek – a negatív kommentek bárki érzéseit képesek bántani. Nyilván.”

Azóta eltelt négy hónap a sztárcsajszi decemberben pedig ki is jött a pszichiátriai intézetből, ám egészen idáig továbbra is hallgatott a social medián. Egyedül a barátai posztjaiból értesülhettek a fanok arról, hogy érzi magát Sel.

View this post on Instagram

20wineteen

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

View this post on Instagram

Sunset ride ❤️

A post shared by Raquelle Stevens (@raquellestevens) on

Taylor Swift és Raquelle Stevens posztjai alapján Selena most végre jól érzi magát a bőrében. Ezt bizonyítja az is, hogy a gyönyörű énekesnő végre megtörte a hallgatást és három szépséges fekete-fehér fotóval megtörte az Instacsöndet. 

„Már egy ideje nem hallottatok felőlem, de most szerettem volna mindenkinek boldog új évet kívánni, és megköszönni nektek a sok szeretet és támogatást, amit kaptam. A tavalyi év mindenképpen az önvizsgálat, a kihívások és a fejlődés éve volt. Mindig ezek azok a kihívások azok, amik megmutatják, ki vagy valójában és mi mindenen vagy képes túltenni magad. Higgyetek nekem, nem könnyű, de büszke vagyok arra, amilyen emberré válok, és várom az előttem álló évet. Szeretlek titeket.”

Te is örülsz neki, hogy Selena végre jobban van?

Még több

Sztárhírek