Bréking: Justin Bieber kitűzte az esküvője napját

Naptárakat elő, jön az év egyik legjobban várt celeb lagzija!

Bréking: Justin Bieber kitűzte az esküvője napját

Nagyon úgy tűnik, hogy január a nagy bejelentések hónapja: először Meghan Markle szólta el magát arról, hogy mikor érkezik royal baba, most pedig a Bieber-Baldwin esküvő időpontja is kiderült! Justin és Hailey tavaly a legnagyobb titokban már összeházasodtak, de mióta kiderült, hogy még egy lagzit tartanak szeretteik körében, az egész világ arról beszélt, vajon mikor lesz a nagy nap?

A sztárpár eddig nem árult el túl sokat a terveikről, szóval így persze el is indultak a rosszindulatú pletykák arról, hogy meggondolták magukat, sőt még azt is híresztelték, hogy az énekes exe az oka annak, hogy nem küldik ki a meghívókat.

Ne aggódj a fake hírek miatt, mivel a legfrissebb információk szerint már csak pár hetet kell várnod az esküvőre!
Egy bennfentes szerint Justinék már ki is küldték a „Save the Date” kártyákat, a meghívás pedig február 28-ra szól! Az esemény helyszínét egyelőre nem adták meg, de ha minden igaz, turbó fokozatba kapcsoltak az szervezéssel!

Profimedia – Red Dot

A titkos forrás azt is elárulta, hogy a buli stílusát már kitalálták, elkezdődött a táncosok meghallgatása, és azt is lehet tudni, hogy a DJ az a Tay James lesz, aki egyébként az énekes személyes lemezlovasa (igen, neki még az is van!)

Szóval indulhat a visszaszámlálás, nemsokára kiderül, hogy Biebs és Hailey lekörözik-e a tavalyi celeb lagzikat!

Még több

Sztárhírek