Ideje felidézni, milyen dögös volt Jude Law fiatalon!

Szó szerint egy csomó szexi kép a kedvenc brit pasidról.

Ideje felidézni, milyen dögös volt Jude Law fiatalon!

Jude Law először 1989-ben bukkant fel, ezért ezt az évet valamiféle ünneppé kellene nyilvánítani. Azóta elképesztően sok filmben játszott és mindenhol brutálisan jól nézett ki. Azért persze muszáj néhányat kiemelni: például a Holidayt, ami miatt minden karácsonykor újra és újra beleszeretünk. A tehetséges Mr. Ripley-ben megvillantja a meztelen popsiját, amiért külön köszönet a rendezőnek. Elbűvölően sármos volt az Alfie-ban, a Sherlock Holmesban pedig a legdögösebb nyomozópárost alkották Robert Downey Jr.-ral. De a Closerben is emlékezetesen szexi Natalie Portmannel és Julia Roberts-szel az oldalán.

Azért mostanság sem kell félteni a szexi sztárpasit, akiről a rend kedvéért jegyezzük meg, hogy elképesztően tehetséges is. Ezt többek között az Ifjú pápa című sorozatban is bebizonyította amellett, hogy kiderült: egy pápa is lehet dögös. Egyik személyes kedvencem fiatal Albus Dumbledore-ként, de hamarosan az új girl power szuperhősfilmben, a Marvel Kapitányban is láthatod! Sőt, pápaként és Dr. Watsonként is nemsokára visszatér. És persze a Magyarországon forgatott, szupervicces A kémről sem feledkezhetünk meg. Neked sikerült levadászni Jude-ot egy szelfiért?

Ha nincs vele közös képed, azt se bánd (nekem sincs), inkább lapozd végig a galériánkat, tele a szexi Jude Law fotóival!

galéria

Ideje felidézni, milyen dögös volt Jude Law fiatalon!

Ideje felidézni, milyen dögös volt Jude Law fiatalon!

jude_law_catherine_harding
Fotó megosztása:

Még több

Sztárhírek