Meghan és Katalin ezért hordják a bal kezükben a táskájukat

Csak random felkapod a retikülödet, ha elmész otthonról? Képzeld, egy hercegnének még ezt is át kell gondolnia…

Meghan és Katalin ezért hordják a bal kezükben a táskájukat

Biztos te is álmodoztál arról kislány korodban egy-egy Disney mese alatt, hogy milyen jó lenne tündérmesébe illő életet élni. De azért ez a lenyűgöző élet sem egyszerű mindig, főleg egy olyan független nőnek, mint Meg. A király protokoll nagyjából az élete minden területére kiterjed, szóval az ex színésznőnek elő van írva például az is, hogy mit nem tehet meg terhessége alatt – ráadásul rengeteg szabályt kell követnie az öltözködésében is. A royal megjelenés egyik fontos pontja, hogy a család női tagjai nem indulhatnak el otthonról kézitáska, vagy clutch nélkül, ami persze nem véletlen – a retikülök titkos funkciókat töltenek be a kezükben.

Viszont ha alaposan megfigyeled Meghan és Kate fotóit, akkor azt is észreveheted, hogy általában a bal kezükben hordják a táskájukat.

Profimedia – Red Dot

Képzeld, ez a dolog egyáltalán nem véletlen, sőt! A royal szakértő, Myka Meier  szerint (akit egyébként a Királynő egyik korábbi alkalmazottja tanított) ennek egy nagyon egyszerű oka van, mégpedig a királyi etikett.

Profimedia – Red Dot

„Ha belépsz egy szobába, és a kézi, vagy aktatáskádat a bal kezedben tartod, akkor a jobb szabadon marad ha találkozol valakivel, és üdvözlésként kezet is ráznál valakivel” mondta Myka.

Profimedia – Red Dot

Így már teljesen logikus, igaz?

Még több

Sztárhírek