Meghan hercegnét kövér nőnek nevezték, zseniálisan reagált 

Harry herceg felesége feltalálta magát a kissé kínos szituációban is!

Meghan hercegnét kövér nőnek nevezték, zseniálisan reagált 

Kétségtelen, hogy Meghannek már hatalmas a pocakja, hiszen kevesebb mint három hónap múlva megérkezik a legújabb royal családtag. Persze ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy kövér lenne, hiszen terhes hasról van szó. Úgy tűnik viszont, hogy nem mindenkihez jutott el a nagyszerű hír, hogy a royal pár babát vár.

Meghan hercegné ugyanis legutóbb egy állatokkal foglalkozó jótékonysági szervezetet látogatott meg, ahol természetesen bemutatkozott az ott dolgozóknak. Az egyik közülük a nyugdíjas Peggy McEachrom volt, aki a kézfogás közben viccesen a következőt mondta a hercegnének: „Nagyon kövér hölgy vagy.” Meghan pedig erre úgy reagált, mint akinek teljesen természetes, hogy naponta kap ehhez hasonló „bókokat”, így nevetve csak ennyit mondott: „Elfogadom.”


Az exszínésznő egyébként azért látogatott el a Mayhewbe, mert a védnöke lett. A hercegné azon fog együtt dolgozni a szervezettel, hogy felhívja a figyelmet arra a fontos munkára, amit itt az állatok és az emberek jobb életkörülményeiért tesznek. Meghan nemcsak a dolgozókkal, hanem a kutyusokkal is megismerkedett. Az egyik kedvence lett Mini, a jack russel fajtájú édes kiskutya. A hercegné azonnal a karjaiba kapta a kisállatot, de megjegyezte, hogy nem fogadhatnak örökbe a baba érkezése előtt újabb kutyust, mert így is rengeteg teendőjük van.

Még több

Sztárhírek