Megírták a világ legbűbájosabb filmjének második részét

Óriási Disney fan van? Jó hírünk van, visszatér a mozikba az egyik kedvenc hercegnőd.

Megírták a világ legbűbájosabb filmjének második részét

Imádtad Amy Adamset a cuki és naiv Giselle-ként? Akkor most nagyon fogsz örülni, mivel elkészült a script a Bűbáj folytatásához. A jó hírt nem más jelentette be, mint a film leendő rendezője, Adam Shankman, aki tavaly szerződött le a mozi forgatására. „Néhány héten belül átadjuk a forgatókönyvet, amivel én szuper boldog vagyok. Aztán meg kell írnunk hozzá a zenéket” – mondta a rendező.

A történetről annyit árult el, hogy lényegében még mindig arról fog szólni, amiről az első rész: a tündérmeséből New Yorkba csöppenő hercegnőnek megint szembe kell néznie a kiábrándító valósággal. „A sztori egy picit változott, de nem az alapokban. Giselle-ről szól, 10 évvel később. Mi is történik vele a boldogan éltünk, míg meg nem haltunk után?” Szóval úgy látszik, a futótűzként terjedő #10YearChallenge utolérte a Disney-hercegnőt is!

Adam azt is elmesélte, hogy úgy tervezik, a folytatásban sokkal több zene lesz, és persze az elsőhöz hasonlóan animációs jelenetek is. (Mi azért reméljük, hogy a szexi Patrick Dempsey is énekelni fog pár szerelmes dalt…)

Az tuti, hogy már most nagyon kíváncsiak vagyunk, mi fog történni a Bűbáj második részében – de szerencsére 2019 premierlistája tele van jobbnál jobb mozifilmekkel, úgyhogy remélhetőleg hamar eltelik a várakozási idő…

via GIPHY

Még több

Sztárhírek