Autóbalesetet szenvedett Erzsébet királynő férje

A jármű még fel is borult, amit ráadásul Fülöp herceg vezetett!

Autóbalesetet szenvedett Erzsébet királynő férje

Bár a Buckingham-palota általában szuper híreket jelent be, ezúttal viszont egy ijesztő infót közöltek. Tegnap Fülöp herceg, Erzsébet királyné férje ugyanis autóbalesetet szenvedett.

A BBC információi szerint a 97 éves herceg saját maga vezette Range Roverét, ami egy másik autóval ütközött és így lesodródott az útról. A baleset a királynő sandringhami kastélyának közelében történt, ahol több szemtanú is látta, hogy a kocsi nem csak lesodródott, de fel is borult.

Profimedia – Red Dot

Szerencsére Fülöp herceg nem sérült meg a brutális balesetben, de még pár napig orvosi megfigyelés alatt tartják az esetleges belső sérülések miatt. A szemtanú azt is elmondták, hogy bár épségben ki tudott szállni a felborult autóból és tudatánál volt, remegett a sokktól.

Kiderült, hogy a másik autóban egy nő és egy csecsemő utaztak, mindketten könnyebb sérülésekkel megúszták a dolgot. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki volt a hibás, annyi biztos, hogy a sofőröket megszondáztatták és mindketten józanok voltak a baleset pillanatában.

Még több

Sztárhírek