Ilyen lenne, ha a királyi család megcsinálná a #10yearchallenge-et

El se fogod hinni, hogy néztek ki tíz évvel ezelőtt.

Ilyen lenne, ha a királyi család megcsinálná a #10yearchallenge-et

Vilmos herceg

Vilmos herceg az elmúlt tíz évben arcra semmit nem változott, viszont a haja szinte az utolsó szálig kihullott. Hát, igen, a királyi család férfitagjai szinte kivétel nélkül ezzel a problémával küzdenek. A legfontosabb, hogy a mosolya a régi és még mindig Diana hercegnőt juttatja mindenki eszébe!

Katalin hercegné

Katalin hercegné tíz évvel ezelőtt egy teljesen átlagos londoni huszonéves volt, aki pontosan úgy öltözött, ahogy akkor az összes többi lány. Ki gondolta volna, hogy mostanra ő lesz a világ legnépszerűbb hercegnéje, aki ráadásul komoly divatikon is, igaz?

Harry herceg

Harry herceg a tesójához hasonlóan sokat veszített a hajkoronájából, de csöppet sem riadt meg ettől, egy menő szakállal orvosolta a problémát. Míg akkor még egy lázadó egyetemista volt, ma már férj, aki hihetetlenül szerelmes várandós feleségébe.

Meghan hercegné

Az az igazság, hogy Meghan hercegnéről 2009-ben még az Egyesült Államokban sem igazán tudták, hogy kicsoda, komolyabb népszerűségre később tett szert. Cuki, fiatal lány volt, csillogó szemekkel és nagy álmokkal. De talán azt ő maga sem gondolta, hogy egy napon Diana hercegnő unokáját hordja majd a szíve alatt

Eugénia hercegnő

Vilmos és Harry unokatesója tíz éve kezdte az egyetemet, akkor még nem sok önbizalommal, kicsit szégyenlősen. Ma már ennek nincs nyoma, magabiztos és boldog, hiszen néhány hónapja férjhez ment élete szerelméhez.

Még több

Sztárhírek