Lady Gaga magára tetováltatja Bradley Cooper nevét?

Úgy tűnik ilyen nagy hatással volt az énekesnőre a közös munka!

Lady Gaga magára tetováltatja Bradley Cooper nevét?

Tudtad, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper már a közös filmjük forgatása előtt is jó barátok voltak? A két sztár még évekkel ezelőtt részt vett egy rákkal kapcsolatos jótékonysági gálán, ahol az énekesnő is beszédet mondott.

A színészt teljesen lenyűgözte az énekesnő, ezért felhívta az ügynökét egy találkozóért, amit Gaga otthonában hoztak össze. Mivel mindketten olasz felmenőkkel rendelkeznek, a sztárcsaj tésztát főzött Bradnek. Közben persze dumáltak és nagyon jól szórakoztak – sőt, elénekeltek pár dalt is. Ezután persze egyértelmű lett, hogy a Csillag születik főszerepét Lady Gaga fogja játszani.

A közös munka olyan jól sikerült, hogy az énekesnő azóta is folyamatosan azt hangoztatja az interjúiban, hogy magára fogja tetováltatni a színész-rendező nevét – mégpedig nem is akárhová, hanem a fenekére! Gondoltad volna, hogy ilyen nagy hatással volt rá a forgatás?

A filmért egyébként nem csak az énekesnő van ennyire oda, hanem a fanok is imádták, sőt teljesen kiakadtak, hogy a Golden Globe-on csak egy díjat zsebelt be. De aggodalomra semmi ok, hiszen az Oscar-átadó még hátra van, és ha ott nyerni fognak, akkor Gaga talán tényleg időpontot kér egy tetoválószalonba. De vajon mit szólna ehhez Brad szerelme?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek