Nagy az esély rá, hogy Meghan újra színészkedni fog

Méghozzá egy igazi royalhoz méltó módon tenné meg ezt!

Nagy az esély rá, hogy Meghan újra színészkedni fog

Meghan Markle nemrég elképesztő ajánlatot kapott az NBC Universaltól: a stúdió szerette volna, ha az ex színésznő visszatér a Briliáns elmékbe, hogy lezárhassák karakterének, Rachel Zane-nek történtét egy csodás happy enddel. Bár dollármilliókat ajánlottak fel neki ezért a pár órás forgatásért (amit jótékonysági célokra fordíthat), a brit lapok szerint Meg nem vállalta a dolgot.

Most viszont úgy tűnik, Harry felesége mégiscsak visszatér a színészethez – és nem is akárhogyan! Biztosan emlékszel rá, hogy év elején II. Erzsébet rábízta a Brit Nemzeti Színházat, ami persze a legtesthezállóbb feladat, amit adhatott neki. Szóval a hercegnének most már megvannak a kapcsolatai ahhoz, hogy visszatérhessen korábbi munkájához, ha egyszer úgy dönt, újra játszani szeretne.

„Nem is kérdés, hogy szeretnénk látni a királyi család egyik tagját a Nemzeti Színházban játszani egyszer” – mondta a vezető royal történész, Robert Lacey. „Ha valaha úgy döntene, hogy hiányzik neki a színészkedés izgalma, akkor ezzel újra visszatérhet a show biszniszbe méghozzá nagyon kreatívan.”

Na persze attól még, hogy megvan a tökéletes lehetőség a királynő szabályainak megkerülésére (amiben Meghan egyébként elég profi), nem biztos, hogy szeretne is élni vele a hercegné. Az is lehet, hogy egy teljesen új területen szeretné kipróbálni magát, mint például a rendezés…

via GIPHY

Az tuti, hogy mi nagyon szeretnénk látni Meget a színpadon, szóval most ezerrel elkezdtünk szurkolni érte… És te?

Még több

Sztárhírek