Hírességek, akiknek rengeteg testvére van

Fogadjunk, hogy meg fogsz lepődni a listán!

Hírességek, akiknek rengeteg testvére van

Bill Skarsgard

A Hemlock Grove és a Castle Rock baziliszkusz tekintetű sztárja, Bill Skarsgard nagycsaládban nőtt fel, összesen hét testvére van. Alexander, Gustav és Valter színészek lettek, mint ő. Aztán ott van még Sam és Eija, valamint az édesapja, Stellan második házasságából született féltesói, Ossian és Kolbjörn. Bill a negyedik a sorban.

View this post on Instagram

This should be illegal 😭🥰

A post shared by Bill Skarsgård Source (@billskgd) on

Nicki Minaj

A rappercsajszi igazi neve Onika Tanya Maraj, öt gyerek közül ő a középső. Van egy bátyja és egy nővére, Jelani és Maya, illetve egy öccse és egy húga, Micaiah és Ming. Nem volt könnyű a gyermekkora, mert az apukájának meggyűlt a baja az alkohollal és a drogokkal, ami sokat rontott az amúgy is agresszív természetén.

View this post on Instagram

🎀

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Kylie Jenner

Kylie Jennert nyilván nem kell bemutatnunk, ő a Kardashian-lányok és Kendall Jenner kishúga. Anyukájának, Kris Jennernek első férjétől, Robert Kardashiantól négy gyereke született, Kourtney, Kim, Khloé és Rob. A másodiktól, Caitlyn (Bruce) Jennertől pedig további két lánya, Kendall és Kylie. Szóval a dúsgazdag sminkkirálynőnek összesen 5 testvére van!

View this post on Instagram

a bunch of baddies 🤷🏻‍♀️ we’re 21 today

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Rihanna

Robyn Rihanna Fenty gyerekkora sem volt egyszerű, az apukája kokainfüggő volt. Van két bátyja, Rorrey és Rajad, valamint az apai ágról három féltestvére három különböző nőtől. Ebből kettő fiú, egy lány. Az énekesnő nem igazán tartja az apjával a kapcsolatot, mindig azt nyilatkozza róla, hogy nem éppen egyszerű a viszonyuk.

Miley Cyrus

Az énekesnő-színésznő egy ritka betegséggel született, ami miatt a szülei akkor Destiny Hope-nak nevezték el, abban bízva, később meggyógyul, és nagyszerű dolgokat visz véghez. Így is lett, ezért 2008-ban a sztár Miley Ray-re változtatta a nevét. A Miley egyébként a Smiley-ból jön, amit azért ragasztottak rá a szülei, mert, amikor pici volt, állandóan mosolygott. Három féltestvére van, kettő az anyukája oldaláról, Trace és Brandi, valamint egy az apai odalról, Cody. Rajtuk kívül született egy öccse, Braison és egy húga, Noah. Szóval összesen hatan vannak!

Celine Dion

Nem fogod elhinni, de Celine Dion családja hatalmas! Az aranytorkú kanadai énekesnőnek 13 testvére van (8 lány és 5 fiú), ő a legkisebb. A szülei komoly anyagi gondokkal küzdöttek, ám később sikerült egy picit jobb körülményeket biztosítaniuk. Eleinte a tesóival együtt lépett színpadra, mivel már kicsi korában észrevették a szülei, mekkora tehetség.

Bill Murray

A nagyszerű színész, Bill Murray szintén nagycsaládba született, 8 tesója van. Hárman közülük, John, Joel és Brian ugyancsak színészek. Képzeld, az egyik húga pedig apáca! Neki sem volt könnyű a gyerekkora, az apukája mindössze 46 éves volt, amikor belehalt a cukorbetegsége komplikációiba. Bill ekkor csak 17 éves volt.

View this post on Instagram

Ok we know everyone loves #billmurray. And Bill Murray in his #customftlonesome, to be entirely transparent, always tends to get us some great traction on the schmeeds (my new nickname for social media aka sosh meeds now aka schmeeds you’re welcome). So I’m going to leave this photo right here and then quickly and (I’d like to say shamelessly, but let’s be frank- marketing stuff really does swirl up some latent shame cells, still looking for a reason to become malignant. Marketing feels like asking for validation via attention or consumption, which it’s not always, but there’s also some rich veins of precious minerals to mine there. So not shamelessly, not shamefully, let’s just say……) CONFLICTEDLY ask you to please interact on some level with this post. I’m sure you’ve seen by now all your favorite small businesses making a similar plea, and we’re here to join our voices with the throngs of like-askers. The reason? Our dependence on this platform to show you what we got. It seems as though it’s being dramatically limited to only (for us) about one tenth of our followers- those who choose to regularly interact with this account. So pandering for likes might help us show the goods, and keep our lights on. The schmeeds giveth, and the schmeeds taketh away, we’re both grateful for the Gift Of The Schmeed AND we’re also going to be actively moving more of our attention and interaction to our newsletter. This Friday we’ll be sending out a newsletter with a special coupon code AND a fun Valentine’s Day project… please join us there! . . #schmeeds #chainstitch #embroidery #ftlonesome #chainstitchembroidery #billmurray #westernshirt #customwesternshirt

A post shared by Ft. Lonesome (@ftlonesome) on

Madonna

Madonna szülei nagyon vallásos emberek voltak, hat gyerekük született. A sztárnak van két bátyja, Anthony és Martin, valamint két húga, Melanie és Paula, illetve egy öccse, Christopher. Sajnos az anyukájuk nagyon fiatalon, mindössze 30 évesen hunyt el mellrákban. Ez nagyon megviselte Madonnát és a tesóit is, nem tudták elfogadni, hogy apukájuk ezután más nőkkel kezdett ismerkedni.

Még több

Sztárhírek