Ariana Grande nem tudja túltenni magát exe halálán

Ariana nagyon megható üzenetet posztolt Twitterre volt szereleme születésnapjára.

Ariana Grande nem tudja túltenni magát exe halálán

Ariana Grande tavalyi éve brutális volt: rengeteg szakítással, eljegyzéssel és annak felbontásával, de még egy borzasztó halálesettel is meg kellett küzdenie az énekesnőnek. Idén viszont már az év legjobb klipjével rukkolt elő, ami hatalmasat robbant múlt pénteken. A 7 Rings, csakúgy mint az ezt megelőző thank u, next is a viharos szakításokat próbálja meg feldolgozni, ám egyvalamin még a dalok sem segítenek. Ari ugyanis képtelen túltenni magát exe, Mac Miller elvesztésén.

A rapper tavaly szeptemberben halt meg, Ari pedig sosem titkolta, mennyire megrázta őt az eset. Még szilveszter éjszakáján is róla posztolt, sőt sok fan úgy gondolja, hogy az énekesnő imagine című száma is róla szól. Erre a következtetésre egyébként Mac Cinderella című száma és az imagine szövegeinek összehasonlítása alapján jutottak. Macnek ráadásul január 19-én lett volna a 27. születésnapja, amiről természetesen Ariana is megemlékezett.

Képzeld, az énekesnő csak egy egyszerű „miss u” (vagyis „hiányzol”)-üzenetet tweetelt, de a fanok azonnal tudták, miről van szó. Mindenki elárasztotta kedves válaszokkal az énekesnőt, olyanokkal mint: „nagyon büszke lenne rád” és „boldog szülinapot, Mac”.

Bár Ari a tweetet azóta törölte, nyilvánvaló, hogy nagyon nehezen tudja feldolgozni a tragédiát. Szerinted sikerül neki valaha is túltennie magát Mac halálán?

Még több

Sztárhírek