Így reagáltak a sztárok Andy Vajna halálára

A hírességek megdöbbentek a szomorú hírtől, és a legtöbben már reagáltak is közösségi oldalaikon.

Így reagáltak a sztárok Andy Vajna halálára

Felfoghatatlan, ami tegnap történt, hiszen több forrás is azt állítja, hogy néhány napja még teljesen jól érezte magát a filmipar egyik legjelentősebb magyar alakja, Andy Vajna. Sok sztár sem tért még magához, azonban egyre többen vannak, akik közösségi oldalaikon már kifejezték együttérzésüket.

Dobó Kata elsők között búcsúzott korábbi párjától, akivel azóta is jó kapcsolatot ápolt. A színésznő elsötétítette az Instagramját, amihez három fekete szívet posztolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🖤🖤🖤

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 4:13 (PST időzóna szerint)

Kulcsár Edina egy közös képüket tette ki fekete-fehérben és csak annyit írt alá: „Isten nyugosztaljon Andy.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 3:54 (PST időzóna szerint)

Az énekes Péter Srám az egykori szépségkirálynőhöz hasonlóan fekete-fehérbe öltöztette a producerrel készült fotóját.

Hajdú Péter egy korábbi köszönőlevelet posztolt ki, amit még Andy Vajna küldött neki. A fotó alatt kifejtette, hogy hiába nem voltak barátok, mégis igazi zseninek tartotta őt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 4:13 (PST időzóna szerint)

Andy Vajnának olyan filmklasszikusokat köszönhetnek a mozirajongók, mint a Terminátor 2 vagy a Rambo, de még Madonnával is dolgozott közösen az Evitán. Sylvester Stallone a Rambóban forgathatott a producerrel, akitől megható Instaposztban búcsúzott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A very very sad day … Producer ANDY VANYA , the man that Made Rambo happened, died today… LOVED this man’s courage – a pioneer. Believed In making FIRST BLOOD when no one else did.…This truly breaks my heart. Rip

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 9:39 (PST időzóna szerint)

Arnold Schwarzenegger Twitter üzenetben fejezte ki megrendültségét: „Andy Vajna egy kedves barát és egy forradalmi erő volt Hollywoodban. Bebizonyította, hogy nem kellenek stúdiók olyan filmóriások elkészítéséhez, mint a Terminator 2 vagy Az emlékmás. Hatalmas szíve volt és nem volt nála nagylelkűbb ember. Hiányozni fog. Gondolatban a családjával vagyok.”

Több színész felfedezéséhez is köthető a neve, így például Antonio Banderas is rengeteget köszönhet neki. Nem is meglepő, hogy a kedvenc Zorro hősöd sem hagyhatta szó nélkül a fájdalmas fordulatot: „Isten veled barátom. Köszönet mindenért. Adios amigo mío. Gracias por todo. DEP RIP #andyvajna””

A rengeteg A-listás mozisiker között az első Terminator film és a Titanic is James Cameron munkája, aki szintén Twitteren intett búcsút kollégájának: „Andy Vajna nagyszerű barát és remek kolléga volt. Hitt bennem életem legkeményebb dobásánál, a Terminator 2-nél. Hiányozni fog a személye, a humora, az elegáns stílusa, de legfőképpen a motoros túrák.”

Még több

Sztárhírek