Meghan Markle Amerikában szeretne szülni?

Így Harry és Meghan babája lenne az első olyan royal baby a történelemben, aki automatikusan amerikai állampolgárságot is szerez.

Meghan Markle Amerikában szeretne szülni?

A brit OK! magazin lebegtette meg a hírt, miszerint Meghan Markle sok korábbi hercegnével ellentétben nem a St. Mary kórházban, a Lindo Wingben, sőt még csak nem is Angliában, hanem Amerikában fog szülni. Egy meg nem nevezett forrás beszélt arról a lapnak, hogy Harry hercegnek állítólag nagyon is bejön az az ötlet, hogy úgymond megszökjenek Meghannal, és gyakorlatilag titokban, mindenféle stressztől mentes környezetben, a napos Kaliforniában szülessen meg első gyerekük.

Már csak azért is lenne logikus lépés mindez, mert Meghan anyukája, Doria Ragland Amerikában él, így neki nem kellene odautazni lányához. Igaz, ebben az esetben viszont a harmadik trimeszterben lévő Meghannak kellene repülőre ülnie, amit nem minden esetben szoktak javasolni az orvosok.

Sőt, az OK! a forrására hivatkozva azt írja, a hercegi párban az is felmerült, hogy elköltöznek Kaliforniába, és csak akkor utaznak vissza az Egyesült Királyságba, amikor szükséges, így a royal baby Amerikában nőhetne fel. Kérdés már csak az, hogy ehhez mit fog szólni Erzsébet királynő, mert ha tippelünk kéne, valószínűleg nem örülne annak, ha unokája emigrálna az országból gyakorlatilag örökre.

Egyébként korábban már volt szó arról, hogy Harry Meghan miatt elköltözne Amerikába, ám mindezidáig úgy tűnt, inkább a hercegné adta fel korábbi életét, de lehet, hogy a gyerek születésével fordul a kocka, és Harry lesz az, aki eddigi életét hátrahagyva újat kezd egy teljesen új környezetben. Annyi biztos, hogy ez hamarosan tényleg kiderül, mert valamikor koratavasszal biztosan megszületik a herceg és a hercegné babája.

Még több

Sztárhírek