Rita Ora félmeztelen szelfit posztolt

Az eredmény pedig brutál dögös lett…

Rita Ora félmeztelen szelfit posztolt

Rita Ora nem szégyenlősködik, ha a tökéletes alakjának megmutatásáról van szó. Legutóbb például a Maldív-szigeteken pózolt az aprónak is csak túlzással nevezhető fürdőrucijában, de akkor sem zavartatja magát, ha például véletlen villantásról van szó.  De arra is volt már példa, hogy meztelen képet posztoljon magáról – ez (ha nem számítjuk a meztelen címlapfotóját) majdnem egy éve, 2018 februárjában történt.

Úgy tűnik, Ritából előhoz valamit a hideg tél vagy csak a közeledő Valentin-napra próbál így hangolódni, de ismét megszabadult a ruháitól és lőtt magáról egy szelfit. Az énekesnőn nincs semmi, csupán egy gyönyörű gyémántnyaklánc. Rita persze ezt a brutálszexi képet is elütötte némi viccel, ugyanis azt írta hozzá, hogy „jó lenne, ha végre megszáradna ez az önbarnító lol”. 

View this post on Instagram

This spray tan needs to hurry up and dry lol 🍝

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

A kép hihetetlenül népszerűnek bizonyult: kevesebb mint 5 óra alatt 150 ezer kedvelésnél jár.És nem hiszed el, ki bukkant fel a lájkolók között! Emlékszel még a Trónok harcából a Robb Starkot alakító irtó helyes színészsrácra? Na, ő Richard Madden (aki amúgy még mindig szívdöglesztően néz ki), és ő is nyomott a fotóra egy szívet. Vajon ez azt jelenti, hogy Richard le akarja csapni Andrew Garfield kezéről Ritát? A legújabb pletykák szerint ugyanis Andrew és Rita már egy jó ideje egy pár…

Szerinted mit keres Richard az extradögös kép lájkolói között?

Még több

Sztárhírek