Katalin hercegné őszintén vallott az anyaságról

A royal anyukák élete egyáltalán nem olyan egyszerű, mint gondolnád!

Katalin hercegné őszintén vallott az anyaságról

Év elején ezerrel beindultak a találgatások arról, hogy Kate Middleton újra terhes, sőt sokan már fogadásokat is kötöttek rá! A palota egyelőre nem reagált a pletykákra, de a hercegné azért beavatta a fanokat néhány titokba az royal gyerekekről!

Nagyon sokan imádják Vilmoséket, ami nem is csoda, hiszen a róluk készült fotók alapján éppen olyanok, mint bármelyik másik átlagos család: közvetlenek és cukik. Sőt, a büszke szülők gyakran mesélnek imádnivaló és megható sztorikat a kicsikről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, Dec 14., 2018, időpont: 3:00 (PST időzóna szerint)

Most pedig Katalin azt is elárulta, hogy éppen olyan gondokkal küzd, mint bármelyik másik anyuka! Persze, egy királyi családnak vannak bébiszitterjeik, de a hercegné is rengeteg energiát és munkát fektet a gyerekek nevelésébe!
Kate nemrég részt vett egy ebéden, ahol őszintén mesélt arról, milyen nehéz is néha royal szülőnek lenni. „Mindenki ugyanazt a küzdelmet éli át. Igen, sok segítséget kaptam a babákkal az első napjaiktól nagyjából egy éves korukig, de azután már nem igazán jellemző – sok könyvet kell olvasni.”

Gondolj csak bele, mennyi hivatalos rendezvényre el kell vinnie a gyerekeket Vilmoséknak, és úgy kell őket felnevelniük, hogy az egész világ arra figyel, hibáznak-e benne! Ez azért elég nagy kihívás, igaz?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek