Ki ez a szexi pasi Meghan hercegné mellett?

Vajon van oka a féltékenykedésre Harrynek a jóképű idegen miatt?

Ki ez a szexi pasi Meghan hercegné mellett?

Szexisen cuki férj (ráadásul igazi herceg!), tündérmesébe illő esküvő, saját kastély és a baba is úton van: már ez is bőven ad okot arra, hogy irigykedjünk Meghan Markle-re, de képzeld, még ezt is lehet fokozni! A napokban felbukkant mellette egy dögös pasi, szóval most az egész világ arról beszél, ki is lehet ő!

via GIPHY

Meg a hétvégén Nothing Hillben ebédelt, az erről készült fotókon pedig már kiszúrhattad mellette a jóképű idegent. De nem is húzzuk tovább az időt, és eláruljuk neked, hogy az illető nem más, mint a hercegné új PR-osa, Christian Jones… Szóval viszlát Mr. Grey, ezentúl a royal csapat Christianja lesz a kedvencünk!

Meghannek eddig egyébként nem volt túl nagy szerencséje az alkalmazottaival, hiszen tavaly hat hónap után kilépett a személyi asszisztense, amit több dolgozó felmondása követett, mivel Harry felesége állítólag elviselhetetlen főnök, aki mindenkit kiborít maga körül az amerikai vezetési módszereivel. És ha ez nem lenne elég, idén még a biztonsági csapatának egyik tagja is otthagyta a poziját.

Úgyhogy elnézve ezt a szerencsétlen időszakot, mi nagyon szurkolunk, hogy a royal staff legfrissebb tagja sokáig dolgozzon a palotának, már csak azért is, mert szívesen elnézegetnénk a Megről készült fotók hátterében.

A srác amúgy nem csak a hercegnével áll szoros munkakapcsolatban, hanem Harryvel, Vilmossal és Kate-el is. Christian hivatalos megnevezése szerint kommunikációs titkárhelyettes, de gyakorlatilag ő felel a PR-ért.
Persze egyáltalán nem meglepő, hogy a királyi család új embert akart bevonni a sajtóügyekbe, mivel köztudottan egyre durvábbak a Meghan és Kate közötti balhéról szóló pletykák, és a hírek szerint a Christian (aki korábban a brit kormánynak dolgozott) nagyon komolyan veszi a munkáját.

A Daily Mail szerint a srác napi feladatai közé a médiával való kapcsolattartás tartozik, illetve az is, hogy tanácsokat adjon a royaloknak, hogyan lépjenek kapcsolatba a sajtóval, hiszen mostanában gyakorlatilag csak a királyi riporterekkel kommunikáltak és kizárólag ők vehettek részt a rendezvényeiken.

Mi nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen változásokat hoz az új PR-os, és te?

Még több

Sztárhírek