Letartóztatták Rihanna exét nemi erőszak miatt   

Az énekes mindent tagad.

Letartóztatták Rihanna exét nemi erőszak miatt   

Chris Brown énekest hétfőn két másik haverjával együtt tartóztatta le a rendőrség Párizsban. Tegnap este pedig már szabadon is engedték őket, de az ügyészség közleménye szerint az ügyet nem zárták le, a nyomozás a továbbiakban is folytatódik.

Az énekest és két társát egy nő jelentette fel, aki múlt héten találkozott a három pasival egy párizsi klubban, ahonnan együtt mentek át a Mandain Oriental Hotelbe. A 24 éves nő elmondása szerint itt történt az erőszak: a lány egyedül találta magát egy szobában Rihanna exével és annak testőrével.

Miután az énekest kiengedték, azonnal az Instáján próbálta magát tisztázni. A következőket posztolta: „Teljesen világossá akarom tenni: ez hazugság, és rengeteg szemétség összehordva! SOHA! A lányom és a családom nevében is rettentő tiszteletlen és az értékrendemmel totálisan szemben áll!”

Nem ez az első eset, hogy Chris Brownnak a törvény előtt kellett felelnie. 2009-ben bűnösnek találták, mert súlyosan megverte Rihannát, amiért öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kapott. 2017-ben egy fotóst is megütött, míg 2018-ban egy nő vádolta meg az énekest azzal, hogy segített egy haverjának megerőszakolni őt.

Még több

Sztárhírek