Miley Cyrus nyilvánosan drogozott

Úgy tűnik, esze ágában sincs felhagyni a szenvedélyével!

Miley Cyrus nyilvánosan drogozott

Miley Cyrustól nem állnak távol tőle az őrült dolgok: volt, amikor elképesztően durva szerkóban jelent meg az egyik fesztiválon, sőt címlapokon is pózolt már teljesen meztelenül, és azt se felejtsd el, amikor az egyik szülinapi buliján megvillantotta a mellétA korábbi botrányos viselkedése mögött állítólag súlyos drogfüggősége állt, ami miatt szerettei már elvonóra is el akarták küldeni.

Bár tavaly év végén már azt gondolhattad, hogy az énekesnő végre megtalálta a boldogságot és felhagyott a durva életmóddal, a napokban mégis újabb megdöbbentő fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán, amelyből arra lehet következtetni, hogy nem tud, sőt nem is akar lemondani káros szenvedélyéről.

A 26 éves csajszi egy hatalmas füves cigivel pózol a képen, amin a következő felirat áll: „A marihuána boldoggá tesz.” A képhez kommentként azt is odaírta: „Hallgass Miley-ra. Ő mindig tudja, mi a helyzet.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Listen to Miley. She also knows what’s up.

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Hogy mi inspirálta a fotót, azt pontosan nem tudni, valószínűleg egy néhány órával korábban közzétett képe, amin a következő felirat áll: „Az utálat csúnyává tesz.” A Hannah Montana-s időszakából való fotó mellé, a Martin Luther King emléknap alkalmából csak annyit írt: „Hallgass Hannah-ra. Ő mindig tudja, mi van.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Listen to Hannah. She knows what’s up. #MLKDay LOVE LOVE LOVE @happyhippiefdn

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Mi azért nagyon reméljük, hogy Miley csak poénnak szánta ezt az egészet és nem arról van szó, hogy újra rácsúszott a drogokra!

Még több

Sztárhírek