Miley Cyrus új tetkót villantott

Újabb tetkóval gazdagodott Miley teste, a kérdés már csak az, vajon mit jelenthet a minta.

Miley Cyrus új tetkót villantott

Miley Cyrus igazi vászonként gondol a testére. A bőrét több, mint 30 tetkó borítja, sokaknak ezek közül pedig még valamiféle mélyebb jelentése is van. Két éve például egy V alakot formázó virágot varratott magára, amivel a vegán életmód melletti elköteleződését hirdette. Tavaly pedig kiderült, hogy az akkor még csak vőlegénye, Liam Hemsworth és ő egy közös Vegemite-os tetkót csináltattak. A Vegemite amúgy egy nagyon fura ízű krém, amit az ausztrálok előszeretettel esznek, főleg kenyérre kenve. Ausztrál lévén pedig Liamnek nyilván ez a kedvenc kajája.

Most viszont nem étellel kapcsolatos rajzot villantott meg a testén Miley, hanem valami egészen mást. Jó, valójában az énekesnő Insta posztjai irtó félrevezetőek, mert a képeken úgy néz ki, mintha a kövi tetkója az alkarjára került volna.

De igazából – ahogy az a tetoválóművész posztjából kiderül – a sztárcsajszi a bokájára varratta legújabb szerzeményét. A sztárok kedvenc tetoválója, a new yorki Bang Bang egy Instagram storyban osztotta meg, mit is tetováltatott Miley.

A videón – amiben az énekesnő ugyanolyan outfitben van, mint a saját képein – látszik, hogy a tetoválás nem más, mint korántsem szokványos szó. Miley az angol pussy kifejezést kérte a bokája felé, ami jelen esetben nyilván nem cicát jelent, hanem sokkal inkább puncit jelent… A minta apropóját még egyébként nem tisztázta, de valószínűleg feministaként és önmagaként a polgárpukkasztás lesz vele a célja.

Tipikus Miley, nem?

Még több

Sztárhírek