Tovább durvul Justin Bieber esküvői drámája

Úgy tűnik, az énekes és felesége nagyon túlbonyolítják a második lagzit.

Tovább durvul Justin Bieber esküvői drámája

Tavaly év végén hetekig csak arról olvashattál, hogy Justin Bieber ex szerelme miatt elhalasztja a második esküvőjét Hailey Baldwinnel, szóval mindenki nagyon boldog volt, amikor kiderült: a sztárpár már kiküldte a meghívókat egy nagyon közeli időpontra – méghozzá február 28-ra! Persze hamar variálni kezdtek, és a legfrissebb álláspont szerint március 1-jén akarták kimondani egymásnak másodjára is az igent.

Nos, nagyon reméljük, hogy a barátaik még nem vették meg a repjegyet a nagy napra, mivel Justinék újra lefújták a dolgot. Hihetetlen, ugye?

A TMZ szerint Biebs és felesége január 22-én szólt 400 vendégüknek, hogy az esküvőjüket ismét átszervezik. Kíváncsi vagy miért? Állítólag azért döntöttek így, mert néhány közeli szerettük nem tudott volna részt venni a márciusi időponton, ők pedig azt szeretnék, ha mindenki velük ünnepelhetne.

A bennfentes forrás azt is elmesélte, hogy a pár totálisan pánikba esett és elkezdtek egy újabb dátumot keresni. Hát, az tuti, hogy kezdik túlzásba vinni a dolgot a szervezéssel, főleg, hogy igazából már régóta házasok
Szerinted megtartják egyáltalán valamikor a második esküvőt?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek