Channing Tatum máris szakított Jessie J-vel?

Ajjajj! Pedig már te is örültél, hogy Channing végre boldog, igaz?

Channing Tatum máris szakított Jessie J-vel?

Téged is sokk-ként ért a hír, amikor a kedvenc sztárpárod, Channing Tatum és Jenna Dewan bejelentették a válásukat? A gyászidőszak után viszont biztosan örültél, hogy a szexi sztárpasira ismét rátalált a boldogság. Mivel nemrég kiderült ugye, hogy Channing összejött az angol énekesnővel, Jessie J-vel. Magic Mike maga pedig elképesztően cukin támogatja a fellépésein a szerelmét (ez fordítva is igaz), plusz abban a nehéz időszakban is mellette állt, amikor kiderült: Jessie-nek nem lehet gyereke.

Most viszont felröppent a pletyka, hogy az alig három hónapja egy párt alkotó Channing és Jessie máris szakítottak! A brit Star magazin osztotta meg a hírt egy forrást idézve: „Az elején még minden rendben volt. Jessie édes volt és laza, de Channing lassan kezdi felfedezni, hogy a lány sokkal nehezebb természetű, mint gondolta.” 

Az infót szolgáltató illető még azt is hozzátette, hogy az énekesnő szinte ráakaszkodott Channingre. „Éjjelente hívogatja, és elvárja, hogy felvegye a telefont. Jessie-nek sok mindennel kell mostanában megküzdenie, ezért eléggé hirtelen haragú lett. Channingnek akár órákat is el kell hallgatnia, hogy mi van vele… viszont amikor ez fordítva történik, Jessie egyből hangrögzítőre küldi a pasija hívását, vagy egy asszisztensének kell átadnia neki Channing üzenetét” – állítja a névtelen forrás.

A Gossip Cop nevű oldal viszont utánajárt ezeknek a híreszteléseknek, az ő forrásuk pedig ennek a totális ellentétét állítja! Viszont szinte biztos, hogy ez a valós infó, mivel szerdán látták a sztárpárt az énekesnő Los Angeles-i otthona előtt csókolózni. A szemfüles lesifotósok tanúi voltak annak, ahogy Channing segít a szerelmének bepakolnia a cuccait a kocsiba, majd megcsókolták és megölelték egymást. Ha ez nem szerelem, akkor mi?

Még több

Sztárhírek