2019.01.25.@ 12.01

Pink keményen beszólt a trolloknak

Az énekesnőnek elege lett azokból, akik kritizálták őt a véleményért. Csekkold, hogy reagált a kommentekre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pink keményen beszólt a trolloknak

Pinknél nagyon betelt a pohár a negatív hozzászólások miatt az Instagramján, ezért most durván visszaszólt. Az egész úgy kezdődött, hogy terjedni kezdett a neten egy videó, amiben katolikus diákok, akik amúgy a Make America Great Again (Tegyük naggyá Amerikát újra) feliratot viselték, rasszista megjegyzéseket tettek egy idős, indián származású férfire. Az énekesnő nem állta meg a dolgot szó nélkül, elítélte a tanulók viselkedését – emiatt pedig elég sokan nekiestek.

Mivel Pink nem az a csaj, aki nem áll ki magáért, hamarosan jött is tőle a válasz egy másik poszt formájában.

„Megmondós csütörtök. Ugyanaz a csaj vagyok, aki voltam. Mindig beláttam, ha hibáztam és minden alkalommal bocsánatot kértem. Hiszek abban, hogy a bocsánatkérés jó dolog, ha nincs igazunk. Engem egy veterán katona nevelt, aki azt tanította, álljak ki azért, amiben hiszek. Akkor is, ha csak egyedül én gondolom úgy, ahogy. Most sem fogok és korábban sem kértem soha bocsánatot, ha egy témában megosztó volt a véleményem. Ha ez meglep vagy bánt téged, keresd meg a kikövetés gombot, pláne, hogy úgysem ismersz engem. Leginkább szeretettel és békével vagyok tele, keverve egy kis menj a fenébe érzéssel. Szóval ti, billentyűzet harcosok fenyegettek engem? A középső ujjam épp nektek szól! (…) Ez az ország nagyon sok szempontból van most a padlón. Ez nagyon dühít és szomorúvá tesz. Mindez arra emlékeztet, amikor a szüleim a válásuk előtt már csak gyűlölködni tudtak. Tragikus. Mindannyian hibásak vagyunk. Tele van a világ csodás emberekkel, ez az ország pedig elvileg egyenlőséget kínál mindenkinek. Hogy, ha dolgozol, kifizessék. Hogy a főnökök pozitívan kommunikáljanak a beosztottjaikkal. Hogy a gyerekek tiszteljenek másokat. Hogy a veteránokat megbecsülje a társadalom. Ebben hisz az apám, így nevelt fel. Pontosan ezért nem érdekel, milyen csúnya dolgokat mondok rólam, a férjemről vagy a gyerekeimről. Fent és lent. Küzdeni kell a jó dolgokért!” – írta Pink, akinek bejegyzését a férje is megosztotta később a saját oldalán.

View this post on Instagram

Throw up Thursday. I am the same girl I’ve always been. I have always admitted when I am wrong. I have apologized many times. I’m a big believer in apologies, when you’re wrong. I was raised by a Vietnam Veteran who taught me to stand up for what I believe to be right. Even if that means standing alone. I do not now, nor have I ever apologized for some of my very polarizing opinions. If you are surprised by this, or offended, you have every right to unfollow me, as you really don’t know who I am. I am mostly peace and love, with a little bit of go f*ck yourself. So when you keyboard warriors (anonymous toughguys) threaten me? that middle finger is pointed at you. Again: the unfollow button is (I think) top right of your screen. It lets you unfollow people you find make you uncomfortable. It’s great. It really works. This country is broken right now in a lot of ways. It makes me very angry and sad. We all remind me of my parents right before their divorce when they could no longer even speak to each other with anything less than hatred and vitriol. It’s tragic. And we’re all to blame. There are many beautiful people in the world and in this country who want equality for all. Justice. For people to be paid for their work. For their leaders to communicate in productive ways. For children to have respect for others, for veterans to be honored and treated with respect. These are the ideals my father raised me with. And you all cannot talk me out of it. No matter what vile things you say about me and my husband and my children. Onwards and upwards. Keep fighting the good fight.

A post shared by P!NK (@pink) on

Címkék: Instagram külföldi sztárok pink

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Taylor Swift és Katy Perry valójában rokonok?

Taylor Swift és Katy Perry valójában rokonok?

Talán még ők maguk sem tudták!

Egyre nagyobb a botrány Will Smith és a felesége körül

A megcsalás miatti hisztibe most már egy váratlan fél, 50 Cent is beszállt.

Britney Spears egy életre elhallgattatta a trollokat ezzel a húzással

Sokan büszkék rá, amiért ilyen keményen kiállt önmagáért.

A Riverdale sztárja egyre borzalmasabban néz ki

A rajongókat teljesen megosztotta KJ Apa új külseje.

Meghan soha nem is akart Angliában maradni

Nem semmi, mivel vádolják már megint Harry herceg feleségét!

Ismerd meg a Sport Illustrated első transznemű modelljét!

Valentina Sampaio a kifutó után a címlapokat is meghódítja!

Meghalt John Travolta felesége

Szomorú hír érkezett.

Armie Hammer 10 év után válik

Ő és a felesége Instagramon jelentették be a szomorú hírt.

Ryan Reynolds megtrollkodta a Harry-Meghan párost

Túl magas labda volt ahhoz, hogy ne csapja le…