Újabb royal bébi érkezik 2019-ben

Kíváncsi vagy, hogy melyik párról van szó? Kattints a folytatásért!

Újabb royal bébi érkezik 2019-ben

Biztos nagyon várod már Meghan hercegné és Harry herceg babáját, aki valószínűleg pár hónapon belül megszületik. De elvileg nem ők az egyetlen royal pár, akinek idén érkezik a kisbabája.

Erzsébet unokája, Eugénia hercegnő három hónappal ezelőtt ment férjhez Jack Brooksbankhez, úgyhogy a következő nagy bejelentés valószínűleg a hercegnő terhessége lesz. Sőt, a brit fogadóirodákban már lehet arra fogadni, hogy pontosan mikor történik meg a nagy bejelentés. Ezzel pedig elég nagy nyomást helyeznek a párra.

Fotó: US Getty Images

A bookmakers.tv nevű oldal szerint egyre többen arra fogadnak, hogy hamarosan bejelentik a terhességet. Rengeteg rajongó pedig már most úgy gondolja, hogy Eugénia biztosan várandós. „Megnőtt az esélye annak, hogy Eugénia és Jack nem sokára nagyon jó híreket osztanak majd meg, és a fogadások is azt sugallják, hogy egy nagy bejelentés következik” – mondja az oldal szóvivője.

Persze a találgatások fő oka az lehet, hogy Meghan és Harry az esküvőjük után 6 hónappal jelentették be, hogy Meghan hercegné terhes, és ekkor már körülbelül a harmadik hónapban járhatott. Bár lehet a fanok szeretnék, ha ugyanez megismétlődne Eugénia és Jack esetében is, azért nem mindegyik royal párra ez a jellemző. Katalin és Vilmos első babája, György például több mint két évvel az esküvőjük után született.

Egyelőre tehát nem mondható biztosra, hogy újabb bébi érkezne idén, de addig is van miért izgulni: három hónap múlva kiderül Meghan és Harry babájának neme, és remélhetőleg fotókat is láthatunk majd róla.

Még több

Sztárhírek