Színészek, akik meglepően jól énekelnek

Tuti, hogy fogalmad sem volt róla, mennyire jók! Csekkold le, kik vannak a listán!

Színészek, akik meglepően jól énekelnek

Emma Stone

Az Oscar-díjas színésznőről a 2016-os Kaliforniai álomig nem sokan tudták, mennyire jól énekel. De akkor hogy kapta meg a szerepet? Emma akkoriban gyakran lépett fel a Broadway színpadán, itt szúrták ki a film készítői. Egyből lecsaptak rá, övé lett Mia szerepe.

Kate Winslet

Kate Winslet 2001-ben bizonyította be, énekesnőként is megállná a helyét. Akkor énekelte fel a What If című számot a Karácsonyi ének című animációs filmhez. Később ebből készült egy videoklip, ami szintén nagy siker lett.

Gwyneth Paltrow

Ha azt mondjuk neked, hogy Gwyneth Paltrow, valószínűleg nem az angyali hangja ugrik be először, hanem a filmjei és az életmód tippjei. Pedig a színésznő elképesztően tehetséges énekes, ezen a pályán legalább akkora sikereket érhetett volna el, mint a filmes berkekben. Mindenképpen hallgasd meg!

René Zellweger

René a Chicago című filmben énekelt először, de szerencsére nem utoljára. Szuper hangját 2010-ben a My Own Love Song című drámában is bevetette. Fogadjunk, hogy ezt nem tudtad róla!

Tom Hiddlestone

Tom először 2015-ben próbálta ki a hangját, akkor minden előképzettség nélkül énekelte el a country sztár, Hank Williams dalait. Hihetetlenül jól sikerült neki a mutatvány!

Reese Witherspoon

Reese egész gyerekkorában country zenével volt körülvéve, mégis elég nehéznek találta, amikor egy film kedvéért egy ilyen dalt kellett előadnia. Szerintünk nagyon jól sikerült, úgyhogy nem igazán volt miért aggódnia. Egyetértesz?

Tom Cruise

Hollywood egyik legbejáratottabb akcióhőse, Tom Cruise 2012-ben a Mindörökké rockban megmutatta, ha kell, igazi rocksztárrá tud változni. Minden hangi adottsága is megvan ehhez.

Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas felesége Renéhez hasonlóan a Chicagóban mutatta meg, milyen zseniálisan tudja használni a hangját. Kolléganője akkor úgy fogalmazott, Catherine varázsol, amikor énekel.

Még több

Sztárhírek