Ariana Grandéval szórakozik az exe

Pete Davidson ezúttal kiparodizálta volt szerelmét…

Ariana Grandéval szórakozik az exe

Pete Davidson ugyebár az amerikai Saturday Night Live szkeccsshow egyik népszerű humoristája és Ariana Grande ex-vőlegénye. A szakításuk óta Pete gyakran élcelődik Arianán: először egy fellépésén próbált poénkodni a szétköltözésen, aztán a sok Arianával közös tetkón, majd miután az énekesnő megunta a nyilvános sárdobálást, ő is visszaszólt az exének. Ekkor Pete a Saturday Night Live-ban bocsánatot kért az énekesnőtől: 

„Tudom, hogy sokatokat érdekli a szakításunk, de az igazság az, hogy ez senki másra nem tartozik, elég annyit tudni, hogy a dolgok néha nem működnek, és ez így van jól. Ariana egy csodálatos és erős ember, és a legjobbakat kívánom neki, és hogy ő legyen a világon a legboldogabb.”

A fegyverszünet viszont nem tartott túl sokáig. Legutóbb ugyanis a humorista Ari thank u, next című száma miatt oltotta be a sztárcsajszit. A klipben Pete neve mellé Ariana odaírta, hogy milyen hatalmas a srác…ezt a nyilvánvalóan bóknak szánt kommentet a komikus egyáltalán nem vette jó néven, ezt ki is fejtette rögtön utána az egyik stand-up előadásán.

„Általában a szakítós számokról csak sejted, hogy kikről szólnak. De ez a géniusz mindannyiunkat megnevezett. És aztán elmondta, hogy nagy a péniszem. Neki minden nagy egyébként is. Miért mondaná el bárkinek, hogy hatalmas vagyok. Mostantól minden lány, aki meglát meztelenül, biztosan csalódott lesz.”

Ám ez még mindig nem volt elég Ariana exének! A humorista az egyik általa írt jelenetben a legutóbbi Saturday Night Live alatt sokak szerint az énekesnőt parodizálja ki. Egy vicces klipről van szó, amiben a színészek – akik között a szexi James McAvoyt is felfedezheted, hogy legalább valami pozitív is legyen a dologban – arról rappelnek, mennyire szeretik a kutyáikat. Viszont valamilyen oknál fogva a videóban szereplő színésznők fekete bőrszerkóban vannak hatalmas fülekkel. Nem emlékeztet ez téged Ariana Dangerous Woman című számára?

Ezek után a csajok nekiállnak rappelni arról, hogy imádják a nyuszikat. Ez és a fura jelmezválasztás nyilván nem véletlen. Most komolyan: milyen gyakran öltöznek emberek fekete bőrbe, amikor nyuszikról van szó valami bolyhos, fehér cucc helyett?!

Itt csekkolhatod a teljes videót:

Mit gondolsz? Pete megint viccet csinált Ariból?

Még több

Sztárhírek