ByeAlex teljesen kopaszra borotválta a fejét

Vajon miért váltott az énekes ilyen Bruce Willis séróra?

ByeAlex teljesen kopaszra borotválta a fejét

ByeAlex előszeretettel borítja ki rajongóit Instagram oldalán, legutóbb fura képet posztolt az arcáról, most pedig a sármos énekes úgy döntött, megválik minden egyes hajszálától és emiatt a követői majdnem szívrohamot kaptak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🔥PÁJALEKSZ APÁTOK🔥 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés, Jan 26., 2019, időpont: 4:59 (PST időzóna szerint)

Szinte senki sem érti miért is döntött Alex emellett az extrém frizuraváltás mellett a tél közepén, ám kiborult rajongóit megnyugtatta, hogy nyárra mindenképpen visszanöveszti a haját, addig pedig új számokkal készülnek Pixával és a séró is így marad.

A tavalyi X-Faktor mentora egyébként nemrég Dubaiban járt, ahol Instagram feedje alapján remekül érezte magát, volt, hogy helikopteren repkedett a város felett, máskor a sivatagban is száguldozott. Hát ki ne irigyelné ebben a hidegben a sztár közel-keleti kalandozását? Az egész utazást az édesanyja miatt szervezte meg, hiszen ő még sosem volt nyaralni és karácsonyra a fia ezt vette neki ajándékba. Ugye milyen cuki dolog volt tőle?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🔥PÁJALEKSZ APÁTOK🔥 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2019, időpont: 4:23 (PST időzóna szerint)

Azt nem tudjuk, hogy a titokzatos barátnője is elkísérte-e őket az útra, de az biztos, hogy már nagyon szeretnénk látni róluk egy igazi közös képet…

Még több

Sztárhírek