Szörnyen kínos fotókat posztolt magáról Istenes Bence

De nemcsak önmagát, hanem többek között Puskás Petit és Király Viktort is beégette!

Szörnyen kínos fotókat posztolt magáról Istenes Bence

Te is a VIVA előtt töltötted a kamaszkorod? Imádtad a Megállót és az Interaktívot? Akkor igazi nosztalgikus hangulatba fogsz most kerülni! Istenes Bence – aki régen még zöld hajjal és Ben néven tolta – Instagramra posztolt néhány elképesztően régi fotót még. Nagyon durva képek, szerintünk sírva fogsz röhögni rajtuk. Ezt nézd:

„Találtam pár képet a gépemen a VIVA-s korszakomból: 2008-2009!!! Úristen, hogy néztünk ki. Néztetek anno az Interaktívot, Megállót, Cometet…?” – fűzte hozzá a poszthoz rengeteg könnyezve nevető emoji kíséretében a manapság már sokkal dögösebb sztárpasi.

Persze a beégetett sztárok sem hagyhatták szó nélkül a kínos fotókat. Kiráy Viktor annyira lesokkolódott, hogy csak egy „OMG”-t kommentelt, Lola ironikusan azt írta, hogy „köszönjük szépen, Bence”. Puskás Peti először csak egy „Főőőnök!!”-felkiáltással reagált, de miután az első megrázkódtatás után magához tért, sikeresen visszaoltotta Bencét: „Amúgy most, hogy másodjára nézem, te akkor azért jobban néztél ki, mint most.”

A sztárpasi műsorvezető társa, Pintér Ada két sírva röhögős emojival és egy szarkasztikus „zsenik”-kel válaszolt. A 2000-es évek egyik kedvenc tinibandája, az Anti Fitness Club frontemberét, Molnár Tamást és L.L. Juniort is traumaként érték a képek. Előbbi sok-sok emojit és a „volt baj” kommentet üzente Bencének, utóbbi pedig terápiás jelleggel csak ennyit írt: „Uramatyám. Ez nagyon durva.”

Éder Krisztián, azaz ahogy régen ismerted: SP pedig nosztalgikus hangulatba került: „régen minden jobb volt! Szép kis emlékek, papikám! Főleg az a bizonyos Megálló forgatás…”. Ez valószínűleg egy hatalmas sztorit takar, amit most már tutira te is tudni akarsz, igaz?

A kommentszekcióban ezután a kínos pillanatokért felelős Bence is felbukkant, még több brutál gáz kép ígéretét belengetve: „Rájöttem, hogy hol vannak a képek 2010-ből…Lehet, holnap jön még egy adag….ha megtalálom. Fluor Tomi készülj!”. A betaggelt és egyúttal befenyegetett Tomi rögtön válaszolt is: „jajajj! Nem fontos!”

Te örülnél egy újabb adag nosztalgikus (és nagy eséllyel irtó ciki) képnek a sztárpasikról?

Még több

Sztárhírek