Victoria Beckham fia titokban Rita Orával kavar?

A szülőknek nem tetszik, hogy a tizenéves Brooklyn Beckham egy nála jóval idősebb nővel flörtöl.

Victoria Beckham fia titokban Rita Orával kavar?

Victoria Beckham elképesztően megharagudott Rita Orára, mert a hírek szerint az énekesnő legidősebb fiával flörtölget üzenetekben. És hogy ez miért probléma Victoria szerint? Mert két évvel ezelőtt, amikor ez elkezdődött, Brooklyn Beckham még csak 18 éves volt, az énekesnő pedig 26.

Egy barát úgy tudja, hogy Posh Spice nagyon nem örült a dolognak, és elfogadhatatlannak tartja, hogy egy nyolc évvel idősebb nővel kavarjon a fia, még akkor is, ha Brooklyn jogilag már felnőtt. Akkor pedig pláne kiborult, mikor megtudta, hogy nemcsak üzengenek egyásnak, de találkoztak is, sőt elcsattant pár csók is. Victoria és David Beckham állítólag megtiltották fiuknak, hogy találkozzon a dögös énekesnővel. Még el is küldték New Yorkba a srácot, hogy minél távolabb tartsák Ritától.

Brooklyn Beckham és Rita Ora 2017-ben találkoztak először, és a Glastonbury fesztiválon melegedtek össze, ahol egyébként Brooklyn szülei is ott voltak. A srác és az énekesnő állítólag megbeszéleték, hogy nem folytatják a kapcsolatot, de úgy tudni, hogy azóta is jóban vannak és üzengetnek egymásnak. Victoriát nagyon aggasztja a nagy korkülönség, illetve hogy Rita Ora hatalmas pasifaló hírében áll.

Na nem mintha Brooklyn egy ártatlan kissrác lenne, hisz mind tudjuk, hogy exbarátnőjét egy nála szintén jóval idősebb playboy-modell miatt hagyta ott, és Chloe Grace Moretz az úsjágokból tudta meg, hogy pasija megcsalta őt.

Még több

Sztárhírek