Arcára tetováltatta Harry Styles-t ez az énekesnő

Nagyon durva meglepetést akart szerezni az énekesnek!

Arcára tetováltatta Harry Styles-t ez az énekesnő

Kelsy Karter új-zélandi énekesnő az arca jobb oldalára varratta Harry Styles énekes arcát, miután azt nyilatkozta, hogy megőrül azért, hogy Harry legújabb albumára felvehessen vele egy közös számot.

A tetkót Los Angelesben Romeo Lacoste tetoválóművész készítette a 24 éves nőnek. Kelsy először csak annyit posztolt a követőinek, hogy valamit tervez Harry szülinapjára, de erre tuti senki nem számított.

Arról nem tudni, hogy az énekesnő és Harry barátok lennének vagy egyáltalán ismerik-e egymást. De pár hónapja Kelsy az amerikai i-D magazinnak a következőt nyilatkozta: „Amit szakmai szemszögből imádok benne, hogy a legpopposabb előadó volt, majd csinált egy klasszikus rock albumot…Megmutatta, hogy milyen az a zene, amit én is csinálni akarok. Ezért pedig nagyon hálás vagyok neki. Meg persze vágyom a karrierjére. Úgy értem, hogy én vagyok az ő női verziója…Dolgozzunk együtt Harry, merre vagy?

Kelsy persze megosztott pár fotót az Instáján az elkészült tetkóról, és a kommentelők teljesen kiakadtak. Volt, aki szerint nagy hülyeség, amit csinált, és most már tuti elköszönhet a karrierjétől. Sokan csak remélik, hogy kamu a tetoválás, és valójában csak egy hatalmas hírverést akart magának, hogy Harry is felfigyeljen végre rá. Te mit gondolsz, valódi a durva varrás?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on Jan 26, 2019 at 8:11pm PST

Még több

Sztárhírek