Johnny Depp lányának címlapfotójáról beszél ma mindenki

Oké, szóval Lily-Rose Depp nem kislány többé!

Johnny Depp lányának címlapfotójáról beszél ma mindenki

Nem csodálkoznánk, ha Johnny Depp és Vanessa Paradis gyereke, Lily-Rose Depp még mindig kicsi lányként élne az emlékezetedben. De Lily-Rose már 19 (!) éves, és kész nő. Most az ausztrál Vogue címlapján pózolt, a képek pedig lélegzetelállítóak lettek!

Igazán egyedi rucikban tudta megvillantani modell-tehetségét, csodás alakját és gyönyörű arcát. Csekkold a képeket:

 

Nagyon dögös, ugye? A Vogue egyébként interjút is csinált Lily-Rose-zal a fotózás mellett. A színésznőként és modellként is tevékenykedő lány nagyon nyíltan beszélt arról, milyen nehéz volt saját jogán elismertséget szerezni a nyilvánosság szemében.

„Mindig is úgy éreztem, hogy kétszer annyit kell dolgoznom, mint az átlagnak, hogy bebizonyítsam: nem csak azért vagyok ott, ahol, mert nekem olyan könnyű. Ha valamiben nem vagy elég jó, nem fognak csak azért felvenni, mert jól néz ki majd a neved a plakáton” – mondta őszintén Lily-Rose.

Johnny Depp lánya egyébként most Timothée Chalamet-val dolgozik együtt – bár a pletykák szerint nem csak dolgoznak – a cuki színészsrác új filmjén, a The Kingen. A shakespeari sztorit majd a Netflixen láthatod, a párost pedig a New York-szerte készült forgatási fotókon. És bár elvileg tényleg egy párt alkotnak, ezt még egyikük sem erősítette meg. Viszont elképesztően cukik lennének együtt, nem?

Még több

Sztárhírek