Mindenki azt találgatja, ki Kourtney Kardashian titokos pasjia

Nagyon jól elvannak, de senki sem tudja, ki lehet Kourtney új pasija!

Mindenki azt találgatja, ki Kourtney Kardashian titokos pasjia

Kourtney Kardashian pasiügyeiről a legutóbbi hír az volt, hogy a nála 15 évvel fiatalabb barátja nyilvánosan beszólogatott neki Instán. Ezután az incidens után pedig érthető módon a kapcsolatuk nagyon úgy néz ki, hogy nem tartott sokáig. Kourtney ugyanis most egy teljesen másik férfival mutatkozott, akiről viszont senki sem tudja, hogy kicsoda!

A sztárcsajszi és a srác a Nobu sushi-étteremből nevetgélve távoztak, amikor a  lesifotósok lekapták őket. Ne csodálkozz, ha fogalmad sincs, ki ő! Eddig egyedül a Daily Mail magazinnak volt tippje, szerintük David Dee Duronnak hívják és a Vous Church nevű templomba jár. Ennek a vezető papja adta össze egyébként Kim Kardashiant és Kanye Westet is.

A People magazin is tudhat valamit, ők ugyanis találtak egy forrást, akitől a következőket idézték:

„Akár még lehet is belőlük valami a jövőben, de még nem történt semmi. Csak beszélgetnek, eltöltenek egymással egy kis időt, és igyekeznek megismerni egymást. Ez nem egy hatalmas románc, egyszerűen csak közös az érdeklődési körük. Ez pedig azt jelenti, hogy bennük van a lehetőség egy kapcsolatra. Szóval ki tudja?”

Bár persze az is egyértelmű, hogy attól még, hogy Kourtney együtt sétál egy férfival, nem biztos, hogy járnak is. Plusz, nem rég Kourtneyt egy Luka Sabbat nevű modellsráccal hozták össze.

Szerinted ki lehet most Kourtney új pasija?

Még több

Sztárhírek