Sztárok, akiknek az egész élete megváltozott Valentin-napon

Szerinted melyik a romantikusabb: a Valentin-napi lánykérés vagy inkább az esküvő?

Sztárok, akiknek az egész élete megváltozott Valentin-napon

A Valentin-nap az év legromantikusabb napja, főleg az angolszász országokban, ahol tényleg nagy hagyománya van. Ezért aztán nem meglepő, milyen sok sztár döntött Bálint-napi lánykérés, esetleg esküvő mellett. Ez azon kívül, hogy irtó romantikus, nagyon praktikus is, mivel soha nem felejtik majd el az évfordulójukat, ugye? Csekkold, kik azok a sztárok, akiknek a Valentin-nap lett a kedvenc ünnepük!

Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter

A legcukibb Sherlock és szerelme 2015 Valentin-napján mondta ki a boldogító igent Wight-szigeten. Sophie ekkoriban a közös gyermeküket várta, és egy gyönyörű Valentino ruhában állt oltár elé. Négy hónappal később megszületett a sztárpár első gyereke, Christopher. Benedictnek azóta született egy második fia is, Hal, 2017 márciusában.

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault

A színésznő 2009-ben ment hozzá a francia milliomoshoz, Francois-Henri Pinaulthoz. Az esküvőt a világ legromantikusabb napján és városában, Párizsban tartották. Két hónappal később pedig megismételték az egészet, mert a második legromibb helyen, Velencében is örök hűséget akartak fogadni egymásnak.

Harrison Ford és Calista Flockhart

Ha Han Solo talán nem egy túl romantikus figura, az őt alakító Harrison Ford mindenképp az! A színész 2009-ben pont február 14-én kért meg szerelme, Calista Flockhart kezét. A sztárpár 2010 júniusában házasodott össze a szépséges Santa Fe-ben.

Vince Vaughn és Kyla Weber

A szupervicces színészpasi szintén 2009 Bálint-napján ereszkedett féltérdre, hogy feltegye a nagy kérdést. Majdnem egy évvel később, januárban tartották meg a téli esküvőjüket. Vince-nek és Kylanak azóta két gyereke született: a lányuk, Locklyn 2010-ben, a kisfiuk, Vernon pedig 2013-ban.

Christina Aguilera és Matt Rutler

Az énekesnőt 2014-ben jegyezte el szerelme, Matt, és még azon a nyáron megszületett a kislányuk, Summer Rain. Christina és Matt viszont még mindig csak jegyesek. Szerinted idén már összekötik az életüket?

Adriana Lima és Marko Jaric

Képzeld, a modell és szerelme, a kosaras Marko 2009. február 14-én elszöktek kimondani a boldogító igent! Adriana novemberben megszülte a kis Valentinát, 2012 szeptemberében pedig Siennát. A Victoria’s Secret angyala és Marko sajnos 2014-ben szakítottak, a válást pedig 2016 márciusában mondták ki.

Lady Gaga és Taylor Kinney

Taylor 2015 Bálint-napján kérte meg a kedvenc énekesnőd kezét. Ekkor már három éve együtt voltak, viszont 2016 júliusában szakítottak. Lady Gaga akkor azt nyilatkozta, hogy rengeteget veszekedtek Taylorral, és nem igazán voltak egy hullámhosszon a kapcsolatukban. Azóta szerencsére rátalált a sztárcsajszira a boldogság: Christian Carinov menyasszonya már 2017 óta! 

 

Te örülnél egy Valentin-napi eljegyzésnek vagy esküvőnek?

Még több

Sztárhírek