Vele randizik titokban Jennifer Aniston!

Hihetetlen, hogy kivel folytat titkos viszonyt Jen!

Vele randizik titokban Jennifer Aniston!

Amióta Jennifer Aniston újra randizgat válása óta, a rajongók folyamatosan azt próbálják kitalálni, vajon ki boldogíthatja éppen a bombaformában lévő színésznőt. Hiszen Jen maga hangoztatta, hogy a szingli élet egyáltalán nem neki való.

Az amerikai National Enquirer bennfentese szerint a gyönyörű színésznőt nem más, mint egy régi kollégája és jó barátja, Orlando Bloom vette le teljesen a lábáról. A szexi színész igaz, hogy még Katy Perryvel randizgat, sőt már felreppentek hírek a pár házasságáról is, de Orlando állítólag már régóta többet érez Jennifer iránt is.

A két színészről egyébként nem először reppentek fel pletykák, sőt több közeli barátjuk szerint tökéletes párt alkotnának együtt. Az biztos, hogy Orlando és Katy nem a legstabilabb pár Hollywoodban, hiszen már vagy két és fél éve ott tartanak, hogy néha szakítanak, majd újra egymásra találnak. Talán pont ebből lett elege Orlandonak, és valami biztosabbra vágyik?

A amerikai Gossip Cop nevű lap felkereste a színésző sajtósát, aki tagadta a híreket, miszerint bármi más is lenne a két színész között, mint baráti viszony, és Jen sosem lenne képes lenyúlni Katy pasiját. Szerinted Orlando és Jennifer szép pár lennének?

Még több

Sztárhírek