Demi Lovato legújabb tetkójának fantasztikus jelentése van

Demi elképesztő okból varratta magára legújabb tetkóját.

Demi Lovato legújabb tetkójának fantasztikus jelentése van

Hat hónappal ezelőtt érkezett a mindenkit megrázó, tragikus hír, hogy Demi Lovato majdnem meghalt drogtúladagolásban. A rajongók, a sztárok és Demi családja meg barátai is nagy erőkkel támogatták az énekesnő felépülését. Kiderült, hogy Demi már a tragédiát megelőző hetekben kezdett belegabalyodni ebbe a spirálba, kirúgta az életmód-tanácsadóját és egyre veszélyesebben csúszott vissza a drogfüggőségbe. 

Miután a sztárcsajszit újraélesztették, azonnal kórházba vitték, ahol jó néhány hetet töltött, amíg stabilizálódott az állapota. Ezután rehabra került, ekkor szólalt meg először a túladagolása óta. „Most az egészségemre és a józanságomra kell koncentrálnom a gyógyulás felé vezető úton. A szeretetet, amit adtatok, soha nem fogom elfelejteni, és várom a napot, amikor azt mondhatom felépültem” – írta akkor Instagram posztjában.

Az ezt követő hónapokban tényleg csak a gyógyulására koncentrált. Decemberben kiengedték a rehabilitációs intézetből, Demi pedig ismét kitett egy képet az Instagramra. Ezen épp egy jiu jitsu edzés után pihen, ami bizonyítja, hogy teljesen elköteleződött az egészséges életmód mellett. Ráadásul szerencsére az énekesnő szerelmi élete is fantasztikusan alakul! A divattervező Henry Levyvel jár, és irtó boldogok együtt.

Fél év telt el tehát a brutális esemény óta, Demi pedig azóta tiszta. Ezt pedig meg is ünnepelte, méghozzá egy vadiúj tetkóval! A hírt a los angelesi tetoválóművész, Winter Stone osztotta meg az Instáján. „Drága vagy! Köszi, hogy benéztél!” – írt a képhez a srác.

A sztárcsajszi egy apró kis rózsát varratott a mutatóujja oldalára, aminek csodás jelentése van. A rózsa ugyanis gyakran egyensúlyt szimbolizál, egy virág pedig jelenthet reményt és új kezdetet. A tüskék, amik a veszteséget képviselik tökéletes kontrasztban vannak így a rózsával. A tetkóról Demi is tett fel képet az Insta storyában, így most közelebbről is csekkolhatod.

 

Szép, ugye?

Még több

Sztárhírek