Katalin hercegné elárulta, mikorra tervezik a negyedik gyereket

Sokkal hamarabb, mint gondolnád!

Katalin hercegné elárulta, mikorra tervezik a negyedik gyereket

Már többször is felröppentek a hírek az elmúlt hónapokban, hogy Katalin hercegné a negyedszerre is babát vár. Bár ezidáig semmi hivatalos infó nem érkezett az ügyben, azt azért sejteni lehet, hogy valami igazság alapja van, főleg, hogy Angliában már elkezdtek fogadásokat is kötni az időpontra, amikor világra jöhet a kicsi.

Szóval ha Katalin még nem is terhes, de az már majdnem biztos, hogy tervben van a babaprojekt. Ezt pedig most egy bennfentes meg is erősítette egy ausztrál lapnak. A New Idea szerint Katalin 2020-ban szeretné világra hozni a negyedik babát, és erre nyomós oka is van. A forrás azt állítja, hogy Kate szerint tökéletes a kapcsolat György herceg (5 éves) és Charlotte hercegnő (3 éves) között, ami leginkább a kis korkülönbségnek tudható be. Lajos herceg viszont később érkezett, így Katalin az szeretné, hogy neki is legyen egy korban hozzá közelebb álló tesója.

Sőt, állítólag a hercegné kifejezetten azt szeretné, hogy Lajosnak húga szülessen, mivel két kislánnyal és két kisfiúval érezné teljesnek a családot. A forrás szerint pedig ahogy mindenben, Vilmos ebben is támogatja!

Még több

Sztárhírek