Céline Dion elismerte16 évvel fiatalabb pasiját

Az énekesnő bevallotta, hogy tényleg összejött a 34 éves táncos sráccal.

Céline Dion elismerte16 évvel fiatalabb pasiját

Céline Dion mostanában nem igazán tud jót tenni, a netezők szinte minden lépésébe belekötnek. Az elmúlt hetekben többször kiakadtak azon, az énekesnő mennyire vékony lett. Egyesek szerint biztosan valami evészavar miatt fogyott ennyit, hiszen csont és bőr. Oké, azt tény, hogy Céline mostanában tényleg ledobott pár kilót, de az énekesnő mindig is extra vékony volt és most sem tűnik azért úgy, hogy komoly beteg lenne…

Emellett az elmúlt időszakban feltűnt egy fiatalabb, extra dögös táncos srác mellette, akiről azóta azt találgatták, vajon mi köze van az énekesnőhöz. A jelek alapján egyértelmű volt, hogy több van köztük barátságnál. Most ki is derült, hogy valóban a pasija!

Céline a The Sun lapnak árulta el, hogy valóban összejött a 34 éves Pepe Munozzal, de azt is hozzátette, nem ő számára a nagybetűs FÉRFI: „Igen, van egy másik férfi az életemben, de ő nem A férfi”. Ezzel az énekesnő valószínűleg arra célzott, hogy elhunyt férje, René Angélil helyét senki sem veheti át, hiszen mindig is ő marad számára az igazi. Erre pedig vélhetően azért volt szükség, mivel Céline-t azért is támadták, hogy három évvel férje halála után már pasizik (???), ráadásul egy fiatalabb jóval férfival flörtöl (???).

Mi inkább gratulálunk az énekesnőnek, és reméljük, hogy az elmúlt évek szörnyűségeit fel tudta dolgozni és végre ismét rátalál a boldogság!

Még több

Sztárhírek