Nagyon ciki, amit Lindsay Lohan részegen csinált

Szerencséje, hogy vannak még úriemberek…

Nagyon ciki, amit Lindsay Lohan részegen csinált

Lindsay Lohan híres arról, hogy bármikor képes újabb botrányba keveredni. Így történt ez most is. A sztori nem friss, de az ausztrál Celeb vagyok, ments ki innen!-nek köszönhetően elég ciki dolog derült ki a színésznőről.

A műsor egyik szereplője, Luke Jacobz felfedte egy társának, amikor Hollywoodban járt, teljesen random találkozott össze Lindsay-vel. A sztár éppen autóval tartott egy menő bárba, amikor kiszúrta magának a srácot. Megállt mellette, beszélgettek, majd számot cseréltek.

Később Luke a barátaival iszogatott, amikor vagy 25 üzit kapott a valószínűleg eléggé ittas színésznőtől. Ezekben nagyjából az állt, hogy meghagyta a szálloda recepcióján a nevét, úgyhogy menjen fel hozzá a szobájába, ha van kedve.

Luke el is indult a haverjaival, ittak pár kört a hotel bárjában, majd arra jutott, nem lenne szép dolog kihasználni egy olyan nőt, aki nem tud józanul gondolkodni. Így végül hazament.

Néhány héttel később üzenetet írt Lindsay-nek, ám soha nem kapott választ. Vajon azért, mert a sztár szégyelli, amit csinált, vagy azért, mert neki soha senki nem szokott nemet mondani?

Még több

Sztárhírek