Rengeteget fogyott a Modern család színésznője

Ariel Winter jó néhány kilótól megszabadult, de ezért is betámadták a netes trollok!

Rengeteget fogyott a Modern család színésznője

Ariel Winter alakja mindig is téma volt a netezőknél, már a sorozat kezdetétől kezdve érték kritikák azért, mert nem az extra vékony lányok közé tartozik. Ráadásul a színésznő komoly egészségügyi problémával küzdött: 17 éves korára olyan extrém nagyra nőttek a mellei, hogy azok folyamatos fájdalmat okoztak. Elmesélése szerint a sorozat utolsó forgatási időszakában már annyira kínozta a hát- és nyakfájdalom, hogy állni is alig bírt.

Ariel ezért kénytelen volt bevállalni egy kisebbítő műtétet, ami után úgy érezte, hogy szinte kicserélték. Korábban 70G-s melltartókat hordott, most csupán 70D-t! Ezt pedig a rajongók is észrevették, főleg mert a bő pólókat a színésznő lecserélte mélyen dekoltált felsőkre és rucikra. Persze ez a netes trolloknak csak olaj volt a tűzre, és még többször megszólták teltebb idomai és súlyingadozása miatt.

A színésznő (ezért is) mostanában nagyon odafigyel magára, többek között rendszeresen sportol, és ennek köszönhetően elképesztően sokat fogyott. Tavaly még így nézett ki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

spicy mami hot tamale 🌶🙃

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

Most pedig így:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When you see the zankou chicken on the left turn right, and then you’ll be in Marina Del RAH😁 Happy 21st🎂 Love you always ❤ couldn’t ask for a better day 1 best friend🤴🏻

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

Persze a kommentelők azonnal beindultak, és olyan üzeneteket árasztották el a színésznő Instáját, mint ‘Hová tűnt a feneked?’, ‘Miért fogytál le?’ , ‘Korábban jobban néztél ki!’. Sőt, azzal is megvádolták, hogy ezt az óriási változást plasztikai beavatkozásnak köszönheti! Erre már Ariel is reagált és elárulta, nem volt műtéte.

Természetesen elismerésre méltó, amit a színésznő elért, és csakis az a lényeg, hogy ő jól érezze magát a bőrében, viszont abban egyet kell értenünk egy-két kommentelővel, hogy az arca is eléggé megváltozott, főleg az ajkai körül, ami tuti, nem a fogyásnak köszönhető…

Még több

Sztárhírek