Ryan Gosling már több mint egy éve külön él a feleségétől?

Ha igaz a hír, nagyon jól titkolták eddig…

Ryan Gosling már több mint egy éve külön él a feleségétől?

Ryan Gosling és Eva Mendes 2011-ben, a Túl a fenyvesen című film forgatásán szeretett egymásba. A színész olyan nagy hatással volt a színésznőre, hogy meggondolta magát a gyerekvállalással kapcsolatban. Míg Eva korábban sok interjúban elmondta, nem szeretne anya lenni, ma már két csodás kislánya van, Esmeralda 2014-ben, Amada, 2016-ban született. A hollywoodi sztárpár nem a nyilvánosság előtt éli az életét, így például sokáig azt sem lehetett biztosan tudni, hogy összeházasodtak-e már.

Most azonban felröppent a pletyka, mely szerint Ryan és Eva kapcsolata menthetetlenül megromlott, 14 hónapja külön utakon járnak.

„Nagyon nehezen töltenek időt egymással, hónapok óta nem randiztak. Eva minden idejét a gyerekekkel tölti, míg Ryan állandóan dolgozik. Amikor pedig otthon van, láthatóan szenved, nem találja a helyét!” – mondta el egy névtelen informátor egy amerikai lapnak.

Ez az egész valószínűleg nem igaz, hiszen Eva tavaly szeptemberben még nagyon szerelmesen mesélt gyerekei apjáról egy interjúban. Néhány héttel ezelőtt pedig túrázni látták a híres családot Los Angeles környékén.

Még több

Sztárhírek