Kiderül, mi van valójában Meghan és Katalin között

Valami tényleg lehet a két hercegnő között, ha már filmet is forgatnak róla. Ezúttal minden kiderül!

Kiderül, mi van valójában Meghan és Katalin között

Amióta Meghan Markle a royal család részévé vált, azóta jelennek meg sorban a pletykák arról, hogy Katalin hercegnével igen rossz a viszonyuk. Egyesek azt gondolják, hogy ez a feszültség az eltérő személyiségükből fakad. Mások szerint egyszerűen nem kedvelik egymást. Sokan ezek mellett azt is feltételezik, hogy Meghan és Harry elköltözésének oka a két hercegné közötti feszültség.

Egyelőre nem tudni, hogy mi az igazság, eddig szakértők próbálták véleményezni a kapcsolatukat csupán a testbeszédükön keresztül. Most viszont az amerikai TLC nevű csatorna megpróbálja kideríteni, hogy mi van Meghan és Katalin között.

Tíz royal szakértőt ültettek le a kamerák elé, hogy megmondják, mi igaz és mi hamis az eddig pletykákból. Az előzetesből pedig nagyon úgy tűnik, hogy mindenre fény derül: hogy miért sírta el magát Meghan miatt Katalin az esküvő előtt, hogy a feszültség valójában nem a két hercegné, hanem Harry és Vilmos között van-e. De persze arról is szó lesz, hogy tényleg nehéz-e együtt dolgozni Meghannel. A 45 perces dokumentumfilm „Kate v. Meghan: Princesses at War”, vagyis „Katalin vs. Meghan: hercegnék a háborúban?” címet kapta.

Még több

Sztárhírek