Gyógyszereket szed az X-Faktor összeroppant versenyzője

Nagy Krisztián ismét orvosi segítségre szorul!

Gyógyszereket szed az X-Faktor összeroppant versenyzője

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy tavaly Nagy Krisztián másodszor is feladta az X-Faktort. Az énekes először 2017-ben döntött úgy, hogy nem bírja a műsorral járó stresszt és az élő show-k előtt néhány nappal kiszállt a versenyből. Akkor Radics Gigi volt a mentora, aki nagyon sajnálta, hogy egy ilyen tehetséges srácot veszít el.

Nagy Krisztián ezek után sokáig kórházban volt, majd orvosi segítséggel úgy tűnt, le tudta győzni a lelki és mentális problémáit, így 2018-ban is indult az X-Faktorban. A mentorok örültek neki, de azért érthető okokból tartottak is attól, hogy nem ismétlődik-e meg ugyanaz, mint előző évben. Megismétlődött! Ezúttal Puskás Peti mentorálta Krisztiánt, aki ismét az élő show előtt néhány nappal szállt ki, ám Peti már nem hívott senkit a helyére.

Azóta semmit nem lehetett hallani az énekesről, egészen mostanáig. Krisztián a Best magazinnak árulta el, hogy lelkileg teljesen összeomlott, amin csak rontott, hogy megtudta, mit gondolnak róla a nézők: „Nagyon nehéz volt elviselni, hogy rengeteg támadást kaptam, miközben azt éreztem, hogy a betegség átvette felettem az irányítást, úrrá lett rajtam a tehetetlenség.”

Krisztián azt is elárulta, hogy miután kiszállt, úgy érezte, soha többé nem akar énekelni, és hogy mindenki ellene fordult, de leginkább a saját gondolatai. Ekkor két hetet töltött kórházban, és most is egy két hónapos kezelésen van túl, ami után állítása szerint sokkal pozitívabban látja a világot.

„Rájöttem, hogy nem az X-Faktor az egyetlen útja, hogy sikeres legyek. Elkezdem építeni magam, és szépen lassan előre jutok majd. Szerencsére a családom is mellettem áll, örülnek, hogy nem adtam fel végleg az álmomat” –  árulta el, és azt is hozzátette, hogy hamarosan érkezik az első klipje is.

Krisztián egyébként azt is elmondta, most úgy érzi, legyőzte a démonait és helyére került minden az életében, de rendszeresen jár kontollra és  továbbra is szednie kell a gyógyszereket.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek