Így becézik egymást titokban a királyi család tagjai

Még II. Erzsébet is kapott pár vicces nevet Vilmos hercegtől és Györgytől…

Így becézik egymást titokban a királyi család tagjai

A királyi család nem is különbözik annyira a tiedtől, mint hinnéd – például cuki beceneveken szólítják egymást, most pedig az is kiderült, hogyan!

A royal források szerint, Katalin a kapcsolatuk legelején elnevezte Vilmost „Big Willy”-nek – de azóta eltelt 18 év, és ma már „Prince Baldy”-nak, azaz kopasz hercegnek szólítja.

Kíváncsi vagy, hogy reagált erre a férje? Kate megkapta tőle a „DoD”, azaz a „Duchess of Do-little” becenevet, ami nagyjából azt jelenti, hogy a semmittevés hercegnéje. Ez persze csak poénos visszavágás, hiszen Katalin rengeteg jótékonysági munkát végez.

Kate még terhessége alatt „a kis szőlőnk”-ként emlegette Györgyöt, ma pedig „PG Tips”, vagy csak „Tips” néven szólítják – a teamárka után. A kis herceg amúgy a napokban érdekes sztorit mesélt egy nőnek arról, hogyan szólítják őt otthon…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, Nov 13., 2018, időpont: 2:13 (PST időzóna szerint)

Na és mi a helyzet a többiekkel? Harryt állítólag „Flash”-nek becézik, ami utalás lehet Harry Flashmanre, aki egy kitalált karakter – méghozzá elég nagy nőcsábász. Persze van más nevük is a hercegre, méghozzá a „Potter”, J K Rowling híres varázslója után.

Persze Meghan Markle sem maradhatott ki a sorból, őt Károly „Tungsten”-nek, azaz volfrámnak szólítja, amivel arra utal, hogy milyen kitartó és erős csaj fia szerelme!

A legfurcsább nevet egyébként talán éppen a királynő kapta, méghozzá Vilmostól! A royal unoka nem tudta kimondta a nagymama, azaz a „grandma” szót fiatalabb korában, így lett II. Erzsébetből „Gary”… Sőt, úgy tűnik, György herceg tiszta apja, ugyanis ő ugyanilyen gondokkal küzdött, szóval ő csak „gan-gan”-ként hívja a királynőt…

Még több

Sztárhírek