Így néz ki egy férfi 70 plasztikai műtét után

Rodrigo Alves, vagyis Élő Ken nem bír leállni!

Így néz ki egy férfi 70 plasztikai műtét után

Rodrigo Alves hiába fogadta meg, hogy leáll a plasztikával, úgy tűnik, ez sosem fog megtörténni, hiszen amint felgyógyul egy beavatkozás után, azonnal kés alá fekszik. Sőt, nem csak egyre több, de egyre durvább műtéteket végeztet el magán, és mivel már Amerikában és Európában nem nagyon maradt orvos, aki elvállalná, most épp a Közel-Keletre jár ‘szépülni’.

Talán a legbrutálisabb operációi közé tartozik, amikor kivetette a lengőbordáit, agy amikor a fárasztó edzéseket megspórolva inkább implantátumokat tetetett a vádlijába és fenekébe, hogy izmosabbnak tűnjön. Arról már nem is beszélve, hogy az arca annyira el van torzulva, hogy a reptéri ellenőrzéseken sem engedik már át régi útlevelével.

Nos, Rodrigónak ez sem elég, és valószínűleg ez már komoly pszichés betegséget jelez, ugyanis mostanában már nem annyira Ken babára szeretne hasonlítani, mint inkább egy macskára. A legújabb ötlete ugyanis az volt, hogy dögös cica szemeket szeretne, és hát talált is egy orvost Iránban, aki ezt kivitelezte is neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New year & New Face! After 62 plastic surgeries there is a maintenance in order to keep up with the ageless look. Botox and Fillers isn’t plastic surgery it is a aesthetic treatment that improves and helps to Mascaraed the natural ageing process, I am not getting any younger and naturally my face is changing. Due to my hectic life style I often look very tired for that I had a PRP treatment and masotheraphy with @doctornoori at @parsianbeauty it improves the dark circles under the eyes and the quality of the skin and masotheraphy improves the hair growth. Due to too much Botox my eye brown dropped once and the amazing Dr Ghobadi . Was able to fix it, now we will be having a templelift along side, eye lift, cheek lift and middle face lift and a lip lift BASICALLY will is lifting my entire face! 👶🏻 my current chin implant is still too big and due to my gain in weight after Xmas I now need a lipo under my jaw and jaw line the amazing Dr @drilkhani will be fixing that and perfecting my face to the maximum ! A big thank you to @dr.m.sadr and the amazing team at @parsianbeauty for such amazing hospitality here in #tehran I am very happy to be here ! #rodrigoalves #plasticsurgery

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által megosztott bejegyzés,

Ez sorban a 70. műtéte volt, ami azért durva, mert olyan 50 és 60 között esküdött meg rá, hogy most már elégedett magával és többször nem fekszik kés alá. Hát, erre mondják azt, hogy soha ne mond azt , hogy soha! Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, vajon mivel rukkol elő jövő hónapban…

Még több

Sztárhírek