Ilyen frizurával még nem láttad Meghan hercegnét

A fanok odáig voltak a kismama új hajáért! Neked is bejön?

Ilyen frizurával még nem láttad Meghan hercegnét

Bár Harry herceg felesége, Meghan hercegné körülbelül 2 hónap múlva szülni fog, még mindig nagyon aktív, rengeteg meghívásnak tesz eleget. A héten például egy londoni egyetemre látogatott el egyedül, hatalmas pocakját pedig most sem rejtegette a nevét kántáló rajongók elől.

Láthatóan egy csöppet sem viseli meg a várandósság, fekete kabátjához és ruhájához egy merész tűsarkút választott, amiben könnyedén lépkedett. Ami viszont ennél sokkal feltűnőbb volt, az a frizurája!

Meghan általában leengedve, hullámosan hordja a haját, de előfordult már olyan is, hogy kiegyenesítette. A laza copfokat és kontyokat szintén bírja, most viszont egy klasszikus, szorosabb verziót készítettek neki. Így még soha nem lehetett látni! Ugye, milyen jól állt neki?

Nemrég egyébként Katalin hercegné is nagy feltűnést keltett a hajviseletével, az idei első nyilvános eseményén hajpánttal a fején jelent meg. Elképesztően csinos volt, azóta mindenki az övéhez hasonlóan szeretné viselni a haját az Egyesült Királyságban.

Még több

Sztárhírek